Άρχισαν να καταβάλουν τις αποζημιώσεις στους συγγενείς των επιβατών της Malaysia Airlines

Περίπου 488.000 ευρώ έχουν λάβει μέχρι στιγμής οι οικογένειες εφτά επιβατών, σύμφωνα με ανακοίνωση της China Life, μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες της Κίνας. Στο αεροσκάφος επέβαιναν 239 επιβάτες και από αυτούς περισσότεροι από 150 ήταν Κινέζοι.

Η China Life ανακοίνωσε ότι στο αγνοούμενο Boeing της πτήσης πτήση MH370 ήταν 32 πελάτες της και τώρα η εταιρία καλείτε να πληρώσει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ, στις οικογένειες των θυμάτων.

Μία μία οι ασφαλιστικές εταιρίες ανακοινώνουν τα ποσά με τα οποία αποζημιώνουν τους συγγενείς μετά τις ανακοινώσεις των υπευθύνων για μηδενικές πιθανότητες να δρουν επιζώντες από αυτό το δυστύχημα.Στους συγγενείς των επιβατών του μοιραίου αεροσκάφους της Malaysia Airlines άρχισαν οι κινεζικές εταιρίες να καταβάλουν τις αποζημιώσεις. Περίπου 488.000 ευρώ έχουν λάβει μέχρι στιγμής οι οικογένειες εφτά επιβατών, σύμφωνα με ανακοίνωση της China Life, μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες της Κίνας.

Η China Life ανακοίνωσε ότι στο αγνοούμενο Boeing της πτήσης πτήση MH370 ήταν 32 πελάτες της και τώρα η εταιρία καλείτε να πληρώσει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ, στις οικογένειες των θυμάτων. Μία μία οι ασφαλιστικές εταιρίες ανακοινώνουν τα ποσά με τα οποία αποζημιώνουν τους συγγενείς μετά τις ανακοινώσεις των υπευθύνων για μηδενικές πιθανότητες να δρουν επιζώντες από αυτό το δυστύχημα.