Σεπτέμβριος 2021

Άνδρας στο Μέριλαντ κέρδισε 100.000 δολάρια από το ξυστό Ravens X5

Ένας Αμερικανός που αποκαλούσε τον εαυτό του «Touchdown Joe» κέρδισε ένα κορυφαίο έπαθλο 100.000 δολαρίων στο νέο παιχνίδι του ξυστού Ravens X5 της πολιτείας.

Ο 57χρονος άνδρας Silver Spring αγόρασε το εισιτήριο των 5 δολαρίων σε ένα Annapolis Wawa, όπου αυτός και η σύζυγός του έπαιζαν παιχνίδια ξυστό. Αποκάλυψε ένα έμβλημα ποδοσφαίρου στο κάτω μέρος του εισιτηρίου και ένα από τα επτά κορυφαία βραβεία κάτω από αυτό.

«Ήμουν σοκαρισμένος», είπε στους υπαλλήλους του Λόττερ του Μέριλαντ. «Απλώς δεν μπορούσα να το πιστέψω».

Μια αγελάδα Wisconsin εντοπίστηκε να περνά μέσα από το McDonald's Drive-Thru

Η Τζέσικα Νέλσον από τη Mosinee πήγε στο McDonald's στο Marshfield την Πέμπτη και είπε ότι κοίταξε ψηλά για να δει μια αγελάδα στο πίσω κάθισμα ενός σεντάν Buick τρία αυτοκίνητα μπροστά της.

«Νόμιζα ότι ήταν ψεύτικο στην αρχή. Ποιος βάζει μια αγελάδα σε ένα Buick; » είπε στο Associated Press την Παρασκευή. «Τότε κινήθηκε ολόκληρο το κεφάλι του.»

Πήρε γρήγορα το τηλέφωνό της και τράβηξε βίντεο με το βόειο.

«Μόλις τράβηξα το βίντεο, επειδή με σόκαρε ότι υπήρχε μια αγελάδα στο πίσω μέρος ενός Buick», είπε.

Γουόλι, ο περιπλανώμενος θαλάσσιος ελέφαντας στήνει σπίτι σε μηχανοκίνητο σκάφος

Με το όνομα «Wally», το αρκτικό ζώο ταξίδεψε χιλιάδες μίλια, με στάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και νότια μέχρι την Ισπανία.

Επανεμφανίστηκε στο Co Waterford την περασμένη εβδομάδα και τώρα το θηλαστικό έχει "βγει" σε μια βάρκα που ανήκει στο αποστακτήριο Clonakilty στο West Cork.

Ο Adam Collins, εκπρόσωπος της ποτοποιίας, δήλωσε στο Sky News ότι η εταιρεία "συμφώνησε να επιτρέψει στον Wally να χρησιμοποιήσει το σκάφος για όσο χρειαστεί και να μην το μετακινήσει μέχρι να βρεθεί μια πιο μόνιμη λύση".