Αμερικάνες παρένθετες μητέρες προσλαμβάνουν πλούσιοι Κινέζοι

Πρόθυμα να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία των εύρωστων οικονομικά κινέζων πελατών τους είναι τα πρακτορεία παρένθετων μητέρων στην Κίνα και στις ΗΠΑ προσλαμβάνοντας Αμερικανίδες για παρένθετες μητέρες Οι λόγοι; Πολλοί και διάφοροι. Πρώτος και κύριος είναι πως η χρήση παρένθετης μητέρας στην Κίνα είναι παράνομη. Οπότε ζευγάρια με προβλήματα γονημότητας ή θα το κάνουν κρυφά, με τις γυναίκες να προσποιούνται πως είναι έγγυες ή θα πάνε ένα ταξίδι στην Αμερική προκειμένου να “γεννήσουν” το παιδί τους.

Άλλος λόγος είναι πως θέλουν τα παιδιά τους να γεννηθούν σε αμερικάνικο έδαφος ώστε να αποκτήσουν την αμερικανική υπηκοότητα. Αυτό είναι πολύ συμαντικό, γιατί οι αμερικάνοι πολίτες μπορούν νόμιμα με τους γονείς τους να μεταναστεύσουν στην Αμερική, μόλις ενηλικιωθούν.

Χρυσές δουλειές λοιπόν για τα πρακτορεία, αφού το κόστος μιας τέτοιας εγγυμοσύνης είναι απαγορευτικό για τους περισσότερους Κινέζους καθώς κυμαίνεται από 100.000 ως 200.000 δολάρια. Από αυτά τα λεφτά, μόνο 20.000 – 30.000 πηγαίνουν στην παρένθετη μητέρα, ενώ τα υπόλοιπα είναι τα ιατρικά έξοδα η αμοιβή του πρακτορείου και τα νομικά έξοδα.