Ανθρώπινα περιττώματα βρέθηκαν μέσα στα κουτάκια της Coca-Cola!

Το προσωπικό που εργάζεται στο εργοστάσιο εμφιάλωσης της Coca-Cola που βρίσκεται στο Λίσμπουρν στην Βόρεια Ιρλανδία έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν ανακάλυψε ανθρώπινα περιττώματα μέσα σε μία παρτίδα από κουτάκια που παρέλαβε για να βάλει το συγκεκριμένο αναψυκτικό.

Προφανώς, πάγωσαν όλοι όταν τα αντίκρισαν και έσπευσαν να σταματήσουν τις μηχανές για περίπου 15 ώρες ώστε να απολυμανθούν και να καθαριστούν πλήρως.

Η ανακάλυψη αυτή έγινε από το προσωπικό που βρίσκονταν στη νυχτερινή βάρδια του εργοστασίου, όταν είδαν ότι φράκαραν οι μηχανές και δεν μπορούσαν να συνεχίσουν την δουλειά τους. Έτσι, μόλις κατάλαβαν ότι υπήρχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, οι εργαζόμενοι κοίταξαν μέσα σε μερικά από τα κουτάκια του αναψυκτικού όπου και είδαν αυτό το αηδιαστικό θέαμα.

Το περίεργο της υπόθεσης ήταν ότι συνήθως τα κουτάκια έρχονταν από το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά αυτή τη φορά φαίνεται ότι ήρθαν από τη Γερμανία, όπως ειπώθηκε και στις ειδήσεις.

Ευτυχώς, το περιστατικό αυτό φαίνεται να είναι μεμονωμένο, καθώς δεν αντιμετώπισε κανένα άλλο εργοστάσιο το ίδιο πρόβλημα.

Για να είναι σίγουρη όμως η εταιρεία ότι δεν τους ξέφυγε κάποιο κουτάκι που μπορεί να έχει το οτιδήποτε μέσα, κατάσχεσε αμέσως την παρτίδα που είχε ετοιμαστεί τις τελευταίες μέρες για να μην διατεθεί προς πώληση το αναψυκτικό. Εν τω μεταξύ οι αρμόδιοι ψάχνουν να βρουν το πως βρέθηκαν εκεί τα περιττώματα. Ας ελπίσουμε να μην τους ξέφυγε κάποιο κουτάκι