Επειδή πολλά ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες!

Επειδή πολλά ακούστηκαν τις τελευταίες 24 ώρες, μετά την φονική επίθεση στην εβδομαδιαία Παριζιάνικη σατυρική αριστερίζουσα εφημερίδα Charlie Hebdo!

Πολλοί πάνε να εκμεταλλευτούν στην χώρα μας αυτή την φρίκη για μικροκομματικούς λόγους (οι εκλογές γαρ εγγύς) και πρέπει να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα:

1) Δεν τίθεται θέμα μεταναστών ή λαθρομεταναστών, οι δράστες ταυτοποιήθηκαν και ήταν Γάλλοι πολίτες, γεννημένοι στην Γαλλία. Μουσουλμάνος ήταν και ο αστυνομικός που έσπευσε να βοηθήσει και τον εκτέλεσαν.

2) Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τους φανατικούς μουσουλμάνους. Τεράστιο και χρίζει αντιμετώπισης. (Όσοι αριστεριστές χαμογέλασαν με το προηγούμενό μου σχόλιο, μπορούν να με βρίσουν τώρα).

3) Υπάρχει πρόβλημα όμως και με τους φανατικούς χριστιανούς, επίσης! (Επανήλθαν κάποια χαμόγελα και με βρίζετε οι άλλοι;)

4) Η σάτυρα είναι για να πονάει. Αν πονάει, έχει πετύχει τον στόχο της. Πόσοι από εσάς θα άντεχαν τα σκίτσα και τα άρθρα της εν λόγω εφημερίδας στην χώρα μας; Στην χώρα του Παστίτσιου;

Ήρθε η ώρα να λάβουμε όλοι τις ευθύνες μας, γιατλι σήμερα ήταν η Γαλλία, αύριο; Και μην μου πείτε πως η Ελλάδα δεν έχει πάρει μέρος σε βομβαρδισμούς σε αραβικές χώρες, κοιτάξ' τε το πάλι. Σύντομα θα μας έρθει κι εμάς ο λογαριασμός. Να είμαστε έτοιμοι. Στο κάτω κάτω, είμαστε σε προεκλογική περίοδο. Δεν έχουμε δικαίωμα σε άλοθι.

Αυτά μόνο και ένα μεγάλο αντίο σε όσους έφυγαν. Καλό Ταξίδι!