Η πόλη κοντά στην Περιοχή 51 προειδοποιεί τους ανθρώπους να μείνουν μακριά από το προγραμματισμένο φεστιβάλ

Ο άνθρωπος πίσω από την προτεινόμενη επιδρομή της Περιοχής 51 διοργανώνει τώρα ένα μουσικό φεστιβάλ στην πόλη που βρίσκεται πλησιέστερα στη στρατιωτική βάση.

Η κοντινότερη πόλη στην Περιοχή 51 προειδοποίησε τους ανθρώπους να παραμείνουν μακριά από ένα φεστιβάλ μουσικής που διοργανώνεται από τον άνδρα πίσω από το κάλεσμα στα όπλα που είδε περισσότερους από δύο εκατομμύρια ανθρώπους να υπογράφουν για να κατακλύσουν τη στρατιωτική βάση.

Τόσοι πολλοί δεσμεύτηκαν για την προτεινόμενη επιδρομή του συγκροτήματος στη Νεβάδα με την ελπίδα να δουν τους εξωγήινους που οι αμερικανικές αεροπορικές δυνάμεις ένιωσαν υποχρεωμένες να προειδοποιήσουν ότι «είναι έτοιμες να προστατεύσουν την Αμερική και τα περιουσιακά της στοιχεία» και το event του Facebook τελικά έκλεισε αφού ο διοργανωτής παραδέχτηκε ότι ήταν ένα αστείο.

Αλλά το πνεύμα του αρχικού σχεδίου ζει πλέον με τη μορφή Alienstock - ένα «πάρτυ στην έρημο» που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην κοντινή πόλη Rachel τον επόμενο μήνα.

Ο δημιουργός του Storm Area 51, Matty Roberts, συνεργάστηκε με τον παραγωγό του The Hidden Sound για να φτιάξει το φεστιβάλ, όπου οι άνθρωποι μπορούν να παρουσιάσουν με ασφάλεια την "ενωμένη περιέργεια" τους στην ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

Οι διοργανωτές υποσχόνται να προσφέρουν μια "καταπληκτική εμπειρία" με κορυφαίους καλλιτέχνες αλλά οι ισχυρισμοί αυτοί έχουν αμφισβητηθεί από τις τοπικές αρχές.

Σε μια προειδοποίηση για όσους σχεδιάζουν να κάνουν το ταξίδι για το προγραμματισμένο γεγονός, η επίσημη ιστοσελίδα της Rachel αναφέρει ότι η τριήμερη συναυλία «θα προσελκύσει αναμφισβήτητα τους απατεώνες που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το χάος».

Συμβουλεύει τους ανθρώπους να "μείνουν μακριά" από τις κατοικημένες περιοχές της πόλης, η οποία έχει γίνει τουριστικό αξιοθέατο εξαιτίας του πόσο κοντά βρίσκεται στην Περιοχή 51, καθώς στους περισσότερους ντόπιους "δεν τους αρέσει το πού πηγαίνει αυτό το γεγονός και θα ανταποκριθούν αναλόγως".

Η δήλωση συνεχίζεται: "Οι κάτοικοι δεν ρωτήθηκαν και δεν συμφωνούν και σίγουρα δεν θα επιτρέψουν την κατάληψη της πόλης τους, κάτι που έχει μεγάλη πιθανότητα να εξελιχθεί άσχημα.

Οι σκεπτικιστές της Alienstock - που δέχονται δωρεές - το έχουν ήδη συγκρίνει με το κακόφημο Φεστιβάλ Fyre, το οποίο είχε τεθεί ως πολυτελές μουσικό γεγονός στις Μπαχάμες αλλά γρήγορα στράφηκε στο χάος.

Τα εισιτήρια πήγαν μέχρι και $ 75.000 και υπήρχαν τεράστια προβλήματα από τους καλεσμένους που κοιμούνταν σε σκηνές καταστροφής τυφώνων, σε σάντουιτς με χαλασμένο τυρί που αντικαθιστούσαν το διαφημιζόμενο γκουρμέ φαγητό.

Δύο ντοκιμαντέρ έχουν αναλύσει τι συνέβη πίσω από τις σκηνές, με αποτέλεσμα ο συνιδρυτής Billy McFarland να φυλακιστεί για έξι χρόνια για απάτη.