Με όπλο την παράδοση η Κέρκυρα

 

Η Κέρκυρα υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής τον Ατρόμητο και ποντάρει αφενός στην παράδοση που την θέλει να μην έχει ηττηθεί ποτέ από τους κυανόλευκους στο νησί των Φαιάκων και αφετέρου στην κούραση των Περιστεριωτών από το παιχνίδι που έδωσαν για το Europa League με τη Νιούκαστλ.

 

Με μια απογευματινή προπόνηση, στο ΕΑΚΚ και χωρίς προβλήματα, ολοκληρώθηκε σήμερα, Σάββατο (25/8) η προετοιμασία του ΑΟ Κέρκυρα για τον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012- '13 (26/8, 19.15).
Αμέσως μετά, ο Άκης Μάντζιος γνωστοποίησε την αποστολή για τον εν λόγω αγώνα και η οποία απαρτίζεται απ' τους εξής 18 ποδοσφαιριστές:
Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Τσουμάνης, Μπουκουβάλας, Έντερ Μοντέιρο, Βενέτης, Πετρούσης, Χαμπλ, Λεόν, Καραπέτσας, Σταμογιάννος, Ηλιάδης, Καραλής, Τσοκάνης, Βασιλόγιαννης, Αγρίτης, Μπάρκογλου, Διαμαντόπουλος.
Μετά το πέρας της προπόνησης, η αποστολή αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο.
Ο τεχνικός της Κέρκυρας δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο από πέρυσι Κοντοδήμο, στον τραυματία Γιάντση (συν τους Νάστο, Ζουμπουλάκη) και στον Σίμωση, του οποίου αναμένεται η μπλε κάρτα απ' την αυστραλιανή Ομοσπονδία.