Μπάμπης Στόκας: Θα προτιμούσα να ζητήσω δανεικά, παρά να γράψω τραγούδι για την Πάολα

"Θα προτιμούσα να ζητήσω δανεικά, παρά να γράψω τραγούδι για την Πάολα".

Με αυτή του την πρόταση, ο τραγουδιστής των ΠΥΞ ΛΑΞ, Μπάμπης Στόκας, έδωσε ανάγλυφα να καταλάβουμε πόσο έχει σε εκτίμηση το ταλέντο της γνωστής αηδού. Την δήλωση αυτή, την έκανε στην ενότητα MAN-IFESTO που παρουσιαζει ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, της εκπομπής Join Us, που προβάλλεται το Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΙ.

Μίλησε ακόμα και για το ξεκίνημα της καριέρας του, λέγοντας πως όταν ξεκίνησαν ήταν losers. "Ήταν η εποχή που ήταν πολύ δύσκολο να πας στη δισκογραφία. Όλοι σου έλεγαν «πού πας, έχεις κανένα γνωστό;». Εμείς δεν είχαμε κανένα γνωστό και επειδή μου αρέσει να κάνω το ανάποδο λέω «ας πάμε και ας μας πουν όλοι όχι»".

Μίλησε ακόμα και για τον λόγο που διαλύθηκαν οι Πυξ Λαξ. Είπε πως διαλύθηκαν γιατί τα είχαν κάνει όλα και έφτασαν σε ένα σημείο να βαριούνται. Αυτή η μπάντα δεν θα μπορούσε να αντέξει άλλα 5-10 χρόνια. Όπως είπε, στην Ελλάδα, σε αυτό τον μικρό τόπο είχαν παίξει πάρα πολύ και ενστικτωδώς ένιωσαν πως αυτό άρχισε λίγο να πέφτει. "Δεν θέλαμε να το χαλάσουμε", είπε χαρακτηριστικά.