Πτώση στην τηλεθέαση για την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή

Ο Μάρκος Σεφερλής έκανε ένα πολύ δυναμικό άνοιγμα εκπομπής. Τις πρώτες μέρες σάρωνε στα ποσοστά τηλεθέασης. Όμως, αυτό κάποια στιγμή σταμάτησε και έχει αρχίσει η ελεύθερη πτώση.

Συνεχίζεται λοιπόν και αυτή την εβδομάδα τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής του Μάρκου Σεφερλή και της συζύγου του, Ελένης Τζαβαλιά, στο Μega. Η απόσταση που τον χωρίζει από το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά δε βοηθά το συνολικό πρόγραμμα του Μεγάλου καναλιού να ξεκολλήσει από την τρίτη θέση -γεγονός που θα τόνωνε κάπως τα διαφημιστικά έσοδά του.

Χθες παρακολούθησαν την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή 327 χιλιάδες τηλεθεατές (ποσοστό 18,1%), 162 χιλιάδες λιγότεροι από όσους παρακολούθησαν την αντίστοιχη του Αντέννα (489 χιλιάδες και 27,5%).

Την ίδια ώρα η ενημερωτική εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου (στο Star) σημείωνε 12,8% (227 χιλιάδες τηλεθεατές) και της Άννας Μπουσδούκου (στον Σκάι) 10,4% (180 χιλιάδες τηλεθεατές).

Μην ξεχνάμε πάντως πως για πρώτη χρονιά, με καθόλου πείρα σε ανάλογη θέση, έχει πάει εξαιρετικά καλά. Απλά χρειάζεται ίσως, λίγο χρόνο για να βρεί τον εαυτό του.