Τι θέλουν να πουν οι Iron Maiden με την κάρτα τους;

Το Βρετανικό συγκρότημα Iron Maiden έστειλε στους φανατικούς θαυμαστές του μία χριστουγεννιάτικη κάρτα που τους έκανε να χαρούν αλλά τους γέμισε και ερωτηματικά. Θα βγουν σε περιοδεία και θα μπουν ξανά σε στούντιο οι Maiden το 2015;

Την υπογεγραμμένη, και από τα έξι μέλη της μπάντας, κάρτα έλαβαν τα μέλη του Fan club και άρχισαν αμέσως αποκρυπτογράφηση. Όπως πάντα έτσι και στην κάρτα πρωταγωνιστεί η μασκότ του Βρετανικού γκρουπ ο Eddie όπου βρίσκετε σε ένα χιονισμένο στούντιο και έξω από αυτό κάθετε ένας χιονάνθρωπος μεθυσμένος από τις μπύρες των Maiden «Trooper Ale» και στην στέγη του στούντιο είναι δύο νίντζα.

Επίσης στην κάρτα υπάρχει κάτω δεξιά μία πινακίδα που γράφει «Uroton 51» και αυτό είναι που άναψε φωτιές στους θαυμαστές που προσπαθούν να το εξηγήσουν. Σύμφωνα πάντα με την αποκρυπτογράφηση των θαυμαστών αυτό μάλλον είναι αναγραμματισμός του «On tour 15» ( σε περιοδεία το 15 ).

Στην άλλη πλευρά της κάρτας έχει τις υπογραφές από τους Iron Maiden και ένα μήνυμα από τον Eddie που λέει: «Ο Eddie έχει ένα μικρό δωράκι για τον κάθε ένα που ήταν πραγματικά κακός! Δεν πρέπει να ανοιχτεί μέχρι το 2015…».

Οι θαυμαστές του γκρουπ περιμένουν από το 2010 που κυκλοφόρησε το το «The Final Frontier» για καινούριο άλμπουμ.