‘Ανθρωπος πέφτει μέσα από το πάτωμα του σπιτιού και βυθίζεται στα 30 πόδια

Οι πυροσβέστες στο Κονέκτικατ δήλωσαν ότι ένας άντρας επέζησε με μικρούς τραυματισμούς όταν έπεσε από το πάτωμα του σπιτιού ενός φίλου και έπεσε σχεδόν 30 πόδια κάτω σε ένα πηγάδι κάτω από το σπίτι.

Το πυροσβεστικό τμήμα Guilford και το αστυνομικό τμήμα Guilford δήλωσαν ότι ο Christopher Town βοηθούσε έναν φίλο να μεταφέρει έπιπλα στο σπίτι όταν το πάτωμα υποχώρησε κάτω από αυτόν και έπεσε σχεδόν 30 πόδια κάτω σε ένα πηγάδι κάτω από το σπίτι, μέσα στο κρύο νερό στο κάτω μέρος.

Το αστυνομικό τμήμα είπε ότι το πηγάδι πιθανότατα βρισκόταν έξω από το σπίτι όταν χτίστηκε το 1843, αλλά η τρύπα καλύφθηκε μόνο από ένα απλό ξύλινο δάπεδο όταν το ακίνητο ανακαινίστηκε και προστέθηκε το 1981.

"Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι μερικά από αυτά τα παλαιότερα, ιστορικά σπίτια μπορεί να έχουν κινδύνους που δεν έχουν αναβαθμιστεί με τον τρέχοντα κώδικα", ανέφερε η αστυνομία σε δημοσίευση στο Facebook.

Οι πυροσβέστες πέταξαν στην τρύπα μια συσκευή επίπλευσης για να τον βοηθήσουν να παραμείνει πάνω από το νερό καθώς εργάστηκαν για να τον ανυψώσουν από το πηγάδι με ένα σύστημα σχοινιών.

Ο άνδρας υπέστη μόνο μικρούς τραυματισμούς από την πτώση του και υποβλήθηκε σε θεραπεία σε τοπικό νοσοκομείο.

"Η πυροσβεστική υπηρεσία ήταν απίστευτα επαγγελματική", δήλωσε ο Town. "Έκαναν μια υπέροχη δουλειά και έσωσαν τη ζωή μου βασικά. Δεν είναι βέβαιο ότι θα πέθαινα εκεί κάτω, αλλά γινόμουν όλο και περισσότερο υποθερμικός."