Απρίλιος 2012

ΗΠΑ: Ρωσία και Κίνα πρώτες στον κατάλογο της «πειρατείας»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Λούκα Κατσέλη : "Πολλοί δημοσιογράφοι στο MEGA ...

Πιο συγκεκριμένα, η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας τόνισε: «Κοιτάξτε καταλαβαίνω ότι έχουμε μια διαφορετική άποψη, έναν διαφορετικό αν θέλετε ιδεολογικό προσανατολισμό και πολλοί από τους δημοσιογράφους εδώ ήταν πιο πολύ σταυροφόροι μιας άποψης, παρά ουσιαστικά να κάνουν ρεπορτάζ», αφήνοντας σαφείς αιχμέςγια τους δημοσιογράφους του καναλιού.

Χονδροκούκης: Θα βγάλω την Ελλάδα ασπροπρόσωπη

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM», ο Δημήτρης Χονδροκούκης είπε αρχικά: «Αισθάνομαι περήφανος ως Έλληνας για αυτό που κατάφερα. Χάρηκα γιατί ο κόσμος με σταματούσε στο δρόμο για να μου δώσει συγχαρητήρια. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, προκειμένου να βγάλω τη χώρα μου ασπροπρόσωπη». Για την προετοιμασία του, είπε: «Μέχρι στιγμής τα πράγματα πάνε καλά. Ανεβάζω διαρκώς ρυθμούς. Θα λάβω μέρος στο Diamond League στη Ντόχα του Κατάρ, ο οποίος θα είναι και ο πρώτος μου αγώνας μετά το Παγκόσμιο κλειστού στίβου.

Αίγυπτος:'Σύνταγμα' ονομάτισε το κόμμα που ιδρύει ο τιμημένος με Νόμπελ ελ Μπαραντέι

Ο Μοχάμεντ ελ Μπαραντέι, η σημαίνουσα προσωπικότητα του χώρου της αιγυπτιακής αντιπολίτευσης, αποκάλυψε σήμερα στο Κάιρο τα σχέδιά του περί ίδρυσης ενός νέου κόμματος, που ως στόχο του θα έχει, όπως ο ιδρυτής του κόμματος δηλώνει: "να αποκατασταθεί η ενότητα των Αιγύπτιων, να πραγματωθούν οι σκοποί, για τους οποίους έγινε η Επανάσταση".

Αφγανιστάν (2): Επίθεση στα γραφεία του κυβερνήτη της Κανταχάρ από δυο ενόπλους που σκοτώθηκαν

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

27 Απριλίου 1941: Τα γερμανικά στρατεύματα στην Αθήνα - ...

Ηταν ήρωας της παγκόσμιας επανάστασης; Δεν ήταν. Ή μήπως ήταν πολιτικός που πάλευε για τα… δίκαια του λαού και φιλούσε κι αγκάλιαζε όποιον έβρισκε μπροστά του τάζοντας ψέμματα; Ούτε αυτό ήταν. Μήπως έβαλε χέρι σε κανένα δημόσιο ταμείο να γίνει «μάγκας»; Όχι. Φυσικά, δεν ήταν και περσόνα της τηλεόρασης.

Μειώνει η Ισπανία την στρατιωτική της παρουσία στο ...

Την μείωση της στρατιωτικής παρουσίας της Ισπανίας στο Λίβανο κατά 20% ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας της χώρας Pedro Morenes. Αυτή την περίοδο η Ισπανία διατηρεί δύναμη 1100 ανδρών στο Λίβανο στο πλαίσιο της αποστολής των Ηνωμένων Εθνών στην χώρα μετά τον πόλεμο του 2006.

Άκης προς πρώην συντρόφους του

Στην πράξη όμως συμφώνησαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αφού «τα έκαναν πλακάκια» στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, από κοινού σχεδίασαν και εκτέλεσαν την ποινική δίωξη για παθητική δωροδοκία, που αποτελεί πρωτοφανή πολιτική δίωξη με νομικό μανδύα σε βάρος μου, μια και το Δικαστικό Συμβούλιο του ΑΕΔ κήρυξε αμετάκλητα την δίωξη αυτή ως απαράδεκτη και ανυπόστατη. Δεν αρκέστηκαν, όμως, στη δική μου, σε «ζωντανή σύνδεση», σύλληψη και φυλάκιση.

Η Συρία δεν εφαρμόζει το σχέδιο για κατάπαυση πυρός

A.P., AFP, ΑΠΕ ΒΗΡΥΤΟΣ. Τον προβληματισμό της Ρωσίας, αλλά και την έντονη δυσαρέσκεια του διαμεσολαβητή των Ηνωμένων Εθνών και του Αραβικού Συνδέσμου στη Συρία, Κόφι Ανάν, προκαλεί η μη εφαρμογή του σχεδίου για την κατάπαυση του πυρός από το καθεστώς Ασαντ. Ο πρέσβης της Ρωσίας στον ΟΗΕ, Βιτάλι Τσέρκιν, μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι εφόσον αληθεύουν όσα κατήγγειλε ο κ. Ανάν περί μη απόσυρσης του στρατού από τα αστικά κέντρα, τότε τίθεται ζήτημα αθέτησης της συμφωνίας από πλευράς της συριακής κυβέρνησης.

Σελίδες