Δεκέμβριος 2013

Ντροπή: Εφτά Εκατομμύρια Ευρώ δώρο στα κόμματα

Για μια ακόμη φορά από ότι φαίνεται κυβέρνηση της Ελλάδας αποφάσισε να προχωρήσει σε μια σκανδαλώδη κίνηση σε στιγμή που οι πολίτες έχουν την προσοχή τους στραμμένη αλλού.. και όχι στο τι δώρο θα πάρουν στους αγαπημένους τους αλλά στο πως θα κατανείμουν σωστά για να φάνε κάτι γιορτινό και να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους και τα χαράτσια.

Την παραμονή των χριστουγέννων εγκρίθηκαν λοιπόν τα ποσά που θα πάρουν τα πολιτικά κόμματα ως δώρο χριστουγέννων. Φυσικά δεν παίρνουν μόνο τα κοινοβουλευτικά αλλά και εξωκοινοβουλευτικά για κάποιο λόγο άγνωστο προς τον υπόλοιπο κόσμο.

Σοβαρός τραυματισμός Σουμάχερ σε ατύχημα

Δύσκολες ώρες για τον πρώην πρωταθλητή της Φόρμουλα Ένα, Μίκαελ Σουμάχερ. Ο άτυχος πιλότος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ύστερα από ατύχημα σε χιονοδρομικό κέντρο στις Άλπεις την ώρα που ο ίδιος έκανε σκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωταθλητής που έχει χαρίσει πολλές ώρες απόλαυσης στο πρωτάθλημα βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση ενώ οι γιατροί δεν ξέρουν τι θα προκύψει από αυτό τον τραυματισμό.

Απίστευτη παρωδία του Βίντεο με τον Van Damme: Τι κάνει ο Chuck Norris;

Σε ησυχία δεν μπορεί να κάτσει ο διάσημος Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ μετά το βίντεο στο οποίο στέκεται στους καθρέφτες δύο φορτηγών. Αφού τον περιέλαβε για τα καλά ο Έλληνας κωμικός Κοντοπίδης, ήρθε η ώρα να δώσει απάντηση και ο Chuck Norris.

Δείτε το αυθεντικό βίντεο και μετά την απάντηση του Chuck.

Βίντεο: Βγάλτε το φελό από το μπουκάλι χωρίς ταλαιπωρία

Πόσες φορές δεν έχουμε προσπαθήσει να βγάλουμε ένα φελό από μπουκάλι κρασιού χωρίς επιτυχία;
Πάντα το ίδιο απογοητευτικό αποτέλεσμα και τα νεύρα μας σπασμένα. Όμως στο παρακάτω βίντεο θα δείτε το απαραίτητο κόλπο για να πετύχετε το ακατόρθωτο επιτέλους.

Η οικονομική κρίση χτύπησε τους Βουλευτές μας!

Είναι γνωστό ότι η χώρα μας είναι φτωχή τα τελευταία χρόνια. Και επίσης γνωστόν ότι η οικονομική κρίση έχει αγγίξει όλα τα επαγγελματικά στρώματα της χώρας μας.
Από αυτή την κρίση δεν θα μπορούσε να ξεφύγει φυσικά και ο πολιτικός τόπος της χώρας μας που πραγματικά αν δει κάποιος το πρόσφατο πόθεν έσχες που δόθηκε στη δημοσιότητα θα τους λυπηθεί, ίσως και περισσότερο αφού αυτοί οι άνθρωποι εγκατέλειψαν τα λούσα και τις καλές αποδοχές για να υπηρετήσουν τη χώρα.

Δείτε και φρίξτε:

Φάρσες από το διάσημο Just For Laughs

Είναι πραγματικά διάσημη η ομάδα της εκπομπής Just For Laughs που τρελαίνει όποιον πέφτει θύμα μιας φάρσας τους.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τις πιο τρέλες φάρσες σε μια συλλογή πάνω από μία ώρα.

Απολαύστε

Κασιδιάρης: Είστε μια χούντα από καραγκιόζηδες

Καυστικός και όπως πάντα επιθετικός ο τόνος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Σε ομιλία του στη Βουλή με αφορμή τις εφόδους της αστυνομίας σε σπίτια Βουλευτών της Χρυσής Αυγής χαρακτήρισε ως Χούντα από Καραγκιόζηδες την παρούσα κυβέρνηση.

Δείτε τις τραγικές στιγμές της Βουλής στο Βίντεο.

Καταδίκη για την εμπρηστική επίθεση στο εξοχικό του κυρίου Σημίτη

Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της χώρας καταδίκασε την εμπρηστική επίθεση που διεξήχθει στην εξοχική κατοικία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

Η εμπρηστική επίθεση είχε σαν αποτέλεσμα την πρόκληση φωτιάς στην εξοχική κατοικία που διατηρεί ο πρώην πρωθυπουργός στους Αγίους Θεοδώρους ενώ σε δηλώσεις τους ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου πρόσθεσε "Καταδικάζουμε την εμπρηστική επίθεση στην κατοικία του πρώην πρωθυπουργού… Κώστα Σημίτη. Κάθε απόπειρα πυροδότησης κλίματος έντασης βρίσκει απέναντί της την ελληνική κοινωνία".

Μια εκπληκτική συνταγή: Μελομακάρονα με σοκολάτα

Τα μελομακάρονα είναι απλά ότι πιο γλυκό υπάρχει στο μυαλό μας από τα χριστούγεννα. Και δεν νομίζουμε ότι υπάρχει μικρός ή μεγάλος που να μην τα λατρεύει.

Ακόμα και έτσι όμως μπορούμε να συγκεντρώσουμε θέληση και να μην παρεκτραπούμε καταναλώνοντας πολλά. Τι γίνεται όμως όταν το μελομακάρονο είναι ντυμένο με σοκολάτα;

Παρακάτω θα βρείτε τη συνταγή για την πιο γλυκιά αμαρτία που έχει σκεφτεί άνθρωπος τα χριστούγεννα...

Υλικά:

Όταν ο κροκόδειλος σε κοιτάζει σε απόσταση αναπνοής

Την απίστευτη ιστορία του διηγείται ο διάσημος φωτογράφος Octavio Aburto όταν συνάντησε σε απόσταση αναπνοής ένα μεγάλο κροκόδειλο.

Ο φωτογράφος κολυμπούσε σε περιοχή της Καραιβικής όταν εντόπισε τον κροκόδειλο σε πολύ κοντινή απόσταση από τον ίδιο. Κρατώντας την ψυχραιμία του τοποθέτησε τη φωτογραφική του μηχανή σε απόσταση αναπνοής και όπως βλέπετε παραπάνω το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό. Να σημειώσουμε ότι όπως δήλωσε και ο ίδιος ευτυχώς το ερπετό δεν έδειξε να έχει επιθετικές τάσεις εκείνη τη στιγμή..

Σελίδες