Μάρτιος 2015

Ένα εντυπωσιακό Ρωσικό ιστιοφόρο στο λιμάνι της Πάτρας

Ένα εντυπωσιακό Ρωσικό ιστιοφόρο έχει πιάσει λιμάνι στην Πάτρας, προκαλώντας το ενδιαφέρον αρκετών πολιτών, οι οποίοι το έχουν ήδη επισκεφθεί.

Πρόκειται για το ιστορικό ιστιοφόρο Kruzenshtern, το οποίο ναυπηγήθηκε το 1926 στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Bremerhaven, για τον γερμανικό εμπορικό στόλο. Το 1946 δόθηκε στην τότε Σοβιετική Ένωση, στο πλαίσιο των γερμανικών αποζημιώσεων του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Κινδύνευσαν στην κάτοικοι πολυκατοικίας από πυρκαγιά

Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκε ηλικιωμένο ζευγάρι από την Θεσσαλονίκη λόγο των καπνών που προκλήθηκαν από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην πολυκατοικία που μένει.

Άλλοι δύο ένοικοι παρουσίασαν και αυτοί αναπνευστικά προβλήματα και τους δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους διασώστες αλλά δεν κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά τους στο νοσοκομείο.

Ο λόγος που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά σε διαμέρισμα του 1ο ορόφου πολυκατοικίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης παραμένει άγνωστος μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

To Αnimation της αεροπορικής τραγωδίας!

Ένα σύντομο βίντεο που περιγράφει τα γεγονότα που εξελίχθηκαν λίγα λεπτά πριν την πτώση του μοιραίου αεροσκάφους, κάνει εδώ και λίγες ώρες,τον γύρο του κόσμου.

Το τρισδιάστατο animation,παράχθηκε από την Ibitimes και υιοθετεί την μεχρι τώρα επκρατέστερη αποψη,συμφωνα με την οποία,ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους,κλείδωσε τον πιλότο έξω από το cockpit και στην συνέχεια προγραμμάτισε την ελεγχόμενη κάθοδο του αεροσκάφους και τελικά την συντριβή του στις Γαλλικές Αλπεις.

Τι λέτε ότι έπαθε μία έγκυος την ώρα που χόρευε;

Είπε η γυναίκα να χορέψει λίγο... Για εκείνη και για τον άντρα της. Υπήρχε όμως μία τεχνική λεπτομέρεια: ήταν 9 μηνών έγκυος!!!

Στο βίντεο, ακούμε έναν άντρα να συμβουλεύει τη γυναίκα του να σταματήσει το καθάρισμα. Εκείνη, φανερά ευδιάθετη, του ζητάει να βάλει το αγαπημένο της τραγούδι, το οποίο είναι το "No Ordinary Love της Sade".

Φαίνεται να είναι πολύ χαρούμενη. Ο άντρας της την καταγράφει σε βίντεο και την ενημερώνει για αυτό, αλλά εκείνη δεν πτοείται και ξεκινά να χορεύει για τα επόμενα 2 λεπτά, δείχνοντας τις χορευτικές της ικανότητές.

Η "διπρόσωπη" αγελάδα

Η συγκεκριμένη αγελάδα γεννήθηκε στην Αυστραλία και ναι καλά βλέπετε, έχει δυο μουσούδες. Η αγελάδα αυτή είναι ένα από τα περίεργα παιχνίδια της φύσης.

Ο κτηνίατρος που την εξέτασε δήλωσε σε τοπικό μέσο: «Το ζώο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση» ενώ επιβεβαίωσε ότι απλά πρόκειται για κάποιο παιχνίδι της τύχης που συμβαίνει από χρωματοσωματική ανωμαλία.

Παρά την ομολογουμένως περίεργη εμφάνισή της η αγελάδα πουλήθηκε προς 537 δολάρια Αυστραλίας, εβδομαδιαίο παζάρι ζώων στο North Queensland.

Δεν θα πιστέψετε τί έκανε αυτός ο άντρας για να μην πληρώσει!

Πολλοί άνθρωποι έχουν προσπαθήσει να αποφύγουν να πληρώσουν το λογαριασμό τους σε κάποιο εστιατόριο, είτε γιατί δεν τους άρεσε το φαγητό, είτε γιατί είδαν κάτι που δεν τους άρεσε, όπως π.χ μία πολύ βρώμικη κουζίνα ή ένας αγενής σερβιτόρος.

Αυτό που έκανε ο άντρας της φωτογραφίας όμως σίγουρα δεν το έχει ξανακάνει κανείς! Ο λόγος για τον 28χρονο Christopher Baker απο το Sunderland, ο οποίος αποφάσισε να γιορτάσει μόνος του τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και μάλιστα χωρίς να πληρώσει ούτε ένα δολάριο, απαλαμβάνοντας ένα ρομαντικό δείπνο...ολομόναχος στο Borneo Bistro.

Tags: 

Δεν θα πιστέψετε τί αγγελία έβαλε στο internet!

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που επιλέγουν το διαδίκτυο ως μέσο για να διαφημίσουν, να πουλήσουν ή να αγοράσουν κάτι. Αυτό που έκανε η κοπέλα της φωτογραφίας σίγουρα δεν έχει ξανασυμβεί!

Μιλάμε φυσικά για την Lena Komleva, μία 29χρονη Ρωσίδα απο το Chelyabinsk, η οποία αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να χαρίσει στη μητέρα της ένα εγγονάκι και επειδή δεν έχει σύντροφο, αποφάσισε να βρει τον πατέρα των μελλοντικών παιδών της βάζοντας αγγελία στο ίντερνετ!

Tags: 

Διέρρηξαν φαρμακείο και πήραν τα...ληγμένα!

Λίγο άτυχοι φαίνεται πως στάθηκαν οι διαρρήκτες που εισέβαλαν χθες το βράδυ σε φαρμακείο στην περιοχή των Διαβατών, οι οποίο ναι μεν διέφυγαν με ναρκωτικές ουσίες, πήραν όμως τις...ληγμένες συσκευασίες!

Όπως δήλωσε και ο φαρμακοποιός στις Αρχές, στο πίσω μέρο του φαρμακείου, μέσα σε ένα κουτί, διατηρούσε τα φάρμακα τα οποία είχαν λήξει και θα έπρεπε να καταστραφούν.

Οι δράστες, μή γνωρίζοντας τη χρήση του εν λόγω κουτιού, το άρπαξαν έτσι όπως ήταν, πήραν όσα χρήματα μπόρεσαν να βρουν (συνολικά 67.000 ευρώ) και διέφυγαν ανενόχλητοι προς άγνωστη κατεύθυνση.

Tags: 

Έκθεση Γαλλοβελγικού Σχεδίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών

Η Πρεσβεία του Βελγίου στην Ελλάδα, με την υποστήριξη της Wallonie-Bruxelles International και με με αφορμή τον εορτασμό 25 χρόνων από την ίδρυση του Βελγικού Κέντρου Κινουμένου Σχεδίου, παρουσιάζει μια επιλογή έργων Βέλγων δημιουργών, όπως οι Marc Sleen, Francois Schuiten, Merho, σε έκθεση που θα φιλοξενηθεί στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, από 9 Μαρτίου έως και 3 Απριλίου.

Όλα αυτά λίγες μέρες πριν την μεγάλη ετήσια έκθεση κόμιξ COMICDOM, που γίνεται τον Απρίλιο στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, στην οδό Μασσαλίας, στο Κολωνάκι.

Οι 20 πιο ωραίες γυναίκες!

Μετά την χθεσινή λίστα με τους 20 ωραιότερους άντρες του Hollywood, μας κατακλύσατε με mail για τις πιο ωράιες γυναίκες. Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν πως δεν ΄μας αναφέρατε γυναίκες που είναι τώρα στην επικαιρότητα, αλλά διαχρονικά όμορφες γυναίκες! Εύγε!

Πρώτη και καλύτερη, φιγουράρει στην κορυφή η μεσογειακή ομορφιά της Ιταλίδας καλονής Sophia Loren.

Ας δούμε και την υπόλοιπη λίστα:

Σελίδες