Ιούλιος 2015

Καταρρέει ο τάφος της Αμφίπολης!

Πέρισυ, τέτοιο καιρό, όλοι μας ασχολούμασταν με τα ευρήματα του λόφου Καστά στην Αμφίπολη. Οι προσδοκίες ήταν τεράστιες και ο τρόπος που παρουσιαζόταν από το υπουργείο πολιτισμού ήταν καλύτερος και από σαπουνόπερα.

Όμως, όταν τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν, αποκαλύφθηκε πως η βιαστική ανασκαφή δεν άφησε τα περιθώρια για σωστή υποστύλωση και τώρα οι αρχαιολόγοι, οι γεωλόγοι, οι μηχανικοί και όλοι όσοι εργάζονται στο λόφο Καστά δίνουν μάχη με τον χρόνο, αλλά και τα καιρικά φαινόμενα, για να καταφέρουν να υποστηρίξουν το σημαντικότατο αυτό μνημείο, πριν τις πρώτες βροχές.

Μάλιστα! Ετοιμαστείτε για τρελό κυνήγι από τους παπαράτσι αν είναι αλήθεια!

Έτσι και επιβεβαιωθούν αυτές οι φήμες, κλάφτε όλους τους συντάκτες περιοδικών που θα ξενυχτούν για μια τους δήλωση. Μόνο και μόνο με την φήμη που ξέσπασε και ήδη το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά.

Ο λόγος για την διάσημη σεξοβόμβα Monica Bellucci και τον Bond... James Bond ή αλλιώς κατα κόσμο Daniel Craig! Τα διεθνή μίντια αναστέναξαν στην είδηση ότι οι συμπρωταγωνιστές της νέας ταινίας του Βρετανού πράκτορα 007 «Spectre» έγιναν ζευγάρι και στη ζωή.

Το τάγμα με τις πανέμορφες Κινέζες!

Κι όμως, είναι αλήθεια. Πρόκειται για τα μέλη της Ειδικής Φρουράς Υποδοχής Επισήμων της Κίνας. Μιλάμε για ψηλές, λεπτές, πανέμορφες γυναίκες του Κινέζικου στρατού, που η αποστολή τους είναι να είναι υπέροχες κάθε φορά που υποδέχονται τους επίσημους προσκεκλημένους.

Έτσι, κάθε φορά που ένα αεροπλάνο επίσημου προσκεκλημένου προσγειώνεται στο Πεκίνο, το συγκεκριμένο τάγμα γυναικών, ντυμένες με επίσημη στρατιωτική στολή, «παρουσιάζουν» όπλα, δεξιά και αριστερά από τον διάδρομο που θα περάσει ο επίσημος.

Βόλος: Κακοποιούσε σκυλάκι και τον πήγαν στον εισαγγελέα!

Δυστυχώς, αυτή η κατακριτέα απ΄ όλους κακοποίηση σε βάρος ανυπεράσπιστων ζώων, οικόσιτων και μη, συνεχίζεται, παρόλη την αυστηρή νομοθεσία.

Οι αρχές προέβησαν στη σύλληψη ενός 59χρονου άνδρα από τη Νέα Ιωνία του Βόλου, με την κατηγορία της κακοποίησης ζώου.

ΗΠΑ: Δίνουν στα παιδιά τους ψυχοφάρμακα με τις χούφτες!

Έρευνα-σοκ αποκάλυψε πως οι Αμερικάνοι γονείς δίνουν στα παιδιά τους και μάλιστα με ιατρική συνταγή, ψυχιατρικά φάρμακα, ακόμη και σε πολύ τρυφερές ηλικίες.

Περίπου 15.000.000 παιδιά, το ένα στα πέντε δηλαδή, ζει με ένα γονέα που υπέστη κρίση κατάθλιψης το 2009. Τα παιδιά αντιδρούν στη γονική συμπεριφορά με δικά τους συμπτώματα και συμπεριφορές. Όσο μεγαλύτερος ο πόνος του γονιού, τόσο μεγαλύτερος ο πόνος του παιδιού. Σε αυτά τα παιδιά γιατροί κρεμούν ταμπέλες με ψυχιατρικές διαταραχές και τους δίνουν φάρμακα ώστε να «συμμορφώνονται».

Η καρδιά του Πλούτωνα!

Μπορεί ένας πλανήτης να έχει καρδιά; Τι; Δεν μπορεί; Κι όμως... Ο Πλούτωνας φαίνεται πως έχει.

Αυτό τουλάχιστον δείχνει μία λεπτομερής φωτογραφία του Πλούτωνα που τραβήχθηκε από τη NASA, η οποία δείχνει στη μία πλευρά του να σχηματίζεται μία περιοχή στο σχήμα καρδιάς!

Τη φωτογραφία αυτή τράβηξε το σκάφος «Νέος Ορίζοντας», με τη NASA να αναφέρει πως η λήψη της έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της 8ης Ιουλίου.

Τι θα τρώνε όσο αποφασίζουν για την Ελλάδα στις Βρυξέλλες;

Μπορεί οι συζητήσεις στην Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες να είναι κρίσιμες, αλλά υπάρχουν και ανθρώπινες ανάγκες οι οποίες πρέπει να ικανοποιηθούν. Ανάγκες όπως η τροφή.

Αλήθεια, αναρωτηθήκατε ποτέ τι τρώνε οι πολιτικοί σε τέτοιες περιπτώσεις; Μάθαμε το σημερινό μενού και σας το παρουσιάζουμε για σας ικανοποιήσουμε την περιέργεια.