Αύγουστος 2015

Ερωτεύτηκε μία παντρεμένη και καταδικάστηκε στο να... βιάσουν τις αδερφές του!

Μια ανήκουστη ιστορία έγινε γνωστή τις τελευταίες μέρες. Ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή.

Ένας αντρας από την Ινδία, ερωτεύτηκε μία γυναίκα από ανώτερη τάξη, η οποία ήταν και παντρεμένη. Για την ακρίβεια, η γυναίκα είχε υποχρεωθεί τον περασμένο Φεβρουάριο να παντρευτεί, παρά την θέλησή της.

Μετά την ατιμωτική για την οικογένειά της πράξη του νεαρού, το δημοτικό συμβούλιο καταδίκασε τις δυο νεαρές αδερφές του δράστη σε... βιασμό ως τιμωρία για το ατόπημα του αδελφού τους!

Βρέθηκε χαμένη αρχαία ΕλληνοΑιγυπτιακή πόλη!

Υπήρχε μία αρχαία πόλη η οποία ήταν εξίσου Ελληνική μα και Αιγυπτιακή.

Λεγόταν Θώνις στα Αιγυπτιακά ή Ηράκλειο από τους Ελλαδίτες και ήταν ένα λιμάνι κοντά στην Αλεξάνδρεια. Χρονολογείται πριν την ίδρυση της Αλεξάνδρειας και για πολλοί πίστευαν πως αυτή η πόλη δεν υπήρξε ποτέ, μιας και δεν υπήρξαν ποτέ φυσικές αποδείξεις της ύπαρξής της. Μέχρι σήμερα!

Φαίνεται πως την πόλη αυτή, η οποία υπήρξε σημαντικότατο λιμάνι και σύνδεσμος των δύο αρχαίων πολιτισμών, είχε χαθεί κάτω από τόνους άμμου, λάσπης, αλλά και τα νερά της Μεσογείου.

Νηγηρία: Τον έκαψαν ζωντανό για μία σούπα!

Ένα εξαγριωμένο πλήθος έκαψε ζωντανό έναν άνδρα, κατηγορώντας τον ότι είχε κλέψει μια κατσαρόλα με σούπα στη νότια Νιγηρία, μετέδωσαν τη Δευτέρα πολλά τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Οι δράστες άφησαν το απανθρακωμένο πτώμα του άνδρα έξω από ένα σχολείο στο λιμάνι της πόλης Καλαμπάρ, ανέφερε η εφημερίδα ThisDay.

Τώρα μιλάνε για "¨δίκαιη κατανομή των προσφύγων"!

Η πολιτική της χορήγησης ασύλου στην Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να ενοποιηθεί και να ενισχυθεί και οι πρόσφυγες να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο μεταξύ των χωρών, γράφουν σήμερα σε άρθρο τους ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας…

Ζίγκμαρ Γκάμπριελ και ο σοσιαλδημοκράτης συνάδελφός του, ο υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαγερ.

Δεν επέτρεψε το Υπουργείο Δικαιοσύνης την αποφυλάκιση του Όσκαρ Πιστόριους!

Κι ενώ όλος ο κόσμος συζητούσε την επερχόμενη αποφυλάκιση του παραολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους, ο οποίος έχει εκτίσει μόλις 10 μήνες από την ποινή του για το φόνο της αρραβωνιαστικιάς του, το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Νότιας Αφρικής αποφάσισε την μη αποφυλάκισή του!

Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο υπουργός Δικαιοσύνης της Νότιας Αφρικής, ο οποίος τόνισε ότι το ζήτημα θα επανεξεταστεί από την επιτροπή για τις αναστολές.

Κακός εργοδότης η Amazon!

Ποιον να το περίμενε πως η Amazon είναι μια εταιρεία που κακομεταχειρίζεται το προσωπικό της;

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times, ο αμερικανικός κολοσσός του ηλεκτρονικού εμπορίου πειραματίζεται "για να δει μέχρι πού μπορεί να πιέσει τους εργαζόμενους της". Μετά από πάνω από 100 συνεντεύξεις υπαλλήλων αλλά και πρώην υπαλλήλων, η εφημερίδα πιστεύει πως είναι ασφαλές να συμπεράνει κανείς πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για εργασιακό παράδεισο.

Τυχερή 16χρονη Γερμανίδα βρήκε σε λίμνη ράβδο χρυσού!

Πρόκειται για μία πολύ τυχερή 16χρονη! Γιατί το λέω αυτό; Απλό! Πως θα χαρακτηρίζατε εσείς μιά κοπέλα που πηγαίνει να κάνει το μπάνιο της σε μία λίμνη και βρίσκει μια ράβδο χρυσού βάρους 500 γραμμαρίων, εμπορικής αξίας 16.000 ευρώ; Αυτό ακριβώς!

Μαστίχα: Αναγνωρίστηκε ως φυσικό φάρμακο διεθνώς!

Μια πολύ σημαντική διάκριση για τη αγαπημένη μας μαστίχα από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA). Αναγνώρισε την Μαστίχα Χίου ως φυσικό φάρμακο για τα δυσπεπτικά προβλήματα αλλά και για τις δερματικές φλεγμονές, μετά από σχετική εισήγηση στη συνεδρίαση στις 7 Αυγούστου στο Λονδίνο. Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα και έγινε αποδεκτή στην κατηγορία των παραδοσιακών φαρμάκων φυτικής προέλευσης.

Δικαστής υποχρέωσε χούλιγκαν να φορέσει την στολή της αντίπαλης ομάδας!

Όποιος θέλει ας πεί πως η συγκεκριμένη δικαστής δεν έκανε καλά! Μιλάμε για μία γυναίκα δικαστή από την Γερμανία, η οποία κλήθηκε να δικάσει για χουλιγκανισμό δύο φιλάθλους της ομάδας Μόναχο 1860 σε αγώνα που η ομάδα τους έπαιζε απέναντι στην Μπάγιερν Μονάχου.

Η δικαστής δεν ήθελε απλά να επιβάλει το νόμο, ήθελε να κάνει κάτι που θα πειράξει πραγματικά τους δύο οπαδούς. Η ποινή λοιπόν ήταν η εξής: «Αγοράστε τη στολή της Μπάγερν Μονάχου και η ποινή σας θα μειωθεί».

Νεκρός λουόμενος στα Σύβοτα!

Ένας 74χρονος λουόμενος είχε πάει για μπάνιο στην παραλία στα Σύβοτα και συγκεκριμένα στην παραλία του κάμπινγκ «Χαβάνα» στην Πλαταριά Συβότων. Εκεί βρέθηκε από άλλους λουόμενους να έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το Ε.Κ.Α.Β. και ο άτυχος 74χρονος διακομίσθηκε αμέσως με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας. Στο Κέντρο Υγείας δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πρέπει να αναφέρουμε πως έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του 74χρονου.

Σελίδες