Σεπτέμβριος 2015

Δείτε πώς γυρνάει σπίτι της αυτή η γατούλα!

Όλοι όσοι έχετε ή είχατα κάποια στιγμής της ζωής σας γάτες, σίγουρα γνωρίζετε πως δεν είναι εύκολο να τις βάλεις σε καλούπι ή να τις μάθεις να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα και αυτό, όχι επειδή δεν καταλαβαίνουν αλλά επειδή δεν θέλουν!!!

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα παρακολουθήσετε μία γλυκήτατη γατούλα, η οποία προφανώς επέστρεψε απο τον περίπατο της και θέλει πλέον να γυρίσει σπίτι. Ο τρόπο όμως που γυρνάει σπίτι θα σας εκπλήξει!

Tags: 

Ένας αποφασισμένος αρουραίος!

Μπορεί οι αρουραίοι να μην ιδιαίτερα αγαπητοί, ο συγκεκριμένος όμως έλαχε άλλης τύχης, αφού κοντεύει να γίνει μασκότ στα social media με το απίστευτο και χαριτωμένο, θα λέγαμε, κατόρθωμα του!

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο εν λόγω αρουραίος βρήκε ένα κομμάτι πίτσα, το οποίο τον ξεπερνά κατά πολύ σε μέγεθος και πασχίζει με κάθε δύναμη να μεταφέρει την τεράστια λιχουδιά και να την πάρει μαζί του.

Tags: 

Μία δικαστική ποινή απο το Ιράν που αξίζει να αναφερθεί.

'Ενας πρωτοποριακός θα λέγαμε δικαστής απο το Ιράν, ονόματι Κασέμ Νακιζαντέχ της βορειοανατολικής πόλης Γκονμπάντ ε-Καβούς, επέλεξε έναν ιδιαίτερο και διαφορετικό τρόπο για να "τιμωρεί" και να συνετίζει τους ανθρώπους που δικάζει.

Αντί να επιβάλλει βαριές και συχνά επίπονες και δυσβάστακτες ψυχολογικά και σωματικά τιμωρίες, όπως κάνουν άλλωστε οι περισσότεροι ιρανοί δικαστές, επέλεξε να καταδικάζει τους κατηγορούμενους σε...διάβασμα.

Tags: 

Μουσικά βίντεο-κλιπς που απαγορεύτηκαν στην Κορέα!

Κατά καιρούς, πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που θέλησαν να προκαλέσουν λίγο ντόρο παραπάνω με ένα τραγούδι και έτσι το φρόντισαν να το συνοδεύσουν με ένα καυτό και άκρως αισθησιακό βίντεο-κλιπ.

Δεν είναι λίγες άλλωστε οι φορές που απαγορεύτηκα η προβολή των συγκεκριμένων βίντεο-κλιπ και έτσι κατέληξαν να γίνουν δυσεύρετα αλλά και να θεωρηθούν και λίγο cult.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για σας τα καλύτερα και τα νεότερα βίντεο που απαγορεύτηκαν στη Νότια Κορέα, γιατί θεωρήθηκαν πολύ προκλητικά. Αν είναι όντως, αυτό το αφήνουμε στη δική σας κρίση...

Tags: 

Ο ερχομός του τρίτου πριγκιπόπουλου!

Καλά -καλά δεν γέννησε την Πριγκίπισσα Σάρλοτ και τώρα ετοιμάζεται να φέρει στο κόσμο και ένα τρίτο μωράκι!

Ο λόγος φυσικά για την Κέιτ Μίντλετον, μητέρα του Πρίγκιπα Τζορτζ και της Πριγκίπισσας Σάρλοτ και σύζυγος φυσικά του Γουϊλιαμ, η οποία απο οτι φαίνεται ετοιμάζεται να γίνει για τρίτη φορά μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο ένα ακόμα πριγκιπόπουλο!

Το περιοδικό US Star επικαλείται πηγή από την οικογένεια η οποία αποκάλυψε ότι η Κέιτ «είναι στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης της για το μωρό νούμερο τρία».

Tags: 

Πόσο εύκολο είναι να πιάσεις φωτιά κατά λάθος.

Πόσες φορές σας έχει τύχει να πάτε για ύπνο και να έχετε καλού κακού και ένα πλαστικό μπουκάλι με νερό δίπλα σας σε περίπτωση που διψάσετε κατά τη διάρκεια της νύχτας; Σίγουρα πολλές!

Σίγουρα θα σας έχει τύχει να το ρίξετε κάτω όταν ξυπνήσετε και να μην το σηκώσετε καν αλλά να φύγετε. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τί συμβαίνει αν αφήσουμε ένα πλαστικό μπουκάλι με νερό εκτεθειμένο στον ήλιο και απο κάτω να υπάρχει μοκέτα ή χαλί.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή, μπορεί να συμβεί στον καθένα.

Tags: 

Εσείς πώς θα αντιδρούσατε άραγε;

Φανταστείτε πως χαλαρώνετε σε μία αιώρα ή πως κάθεστε αναπαυτικά σε ένα παγκάκι και απλά απολαμβάνετε τον καθαρό αέρα.

Πώς θα σας φαινόταν άραγε αν εκείνη τη στιγμή εμφανιζόταν μία άγνωστη κοπέλα και καθόταν ξαφνικά και με περίσσια άνεση πάνω στην αγκαλιά σας; Άραγε θα τρομάζατε, θα θυμώνατε, θα σηκωνόσασταν απότομα και θα την ρίχνατε κάτω;

Αυτό ακριβώς λοιπόν συνέβη και στα ανυποψίαστα θύματα που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί! Μία ξεκαρδιστική φάρσα με πολλές εκπλήξεις!!!

Tags: