Οκτώβριος 2015

Το πιο ανατριχιαστικό βίντεο!

Σκέφτεστε να πάτε camping; Ένα εξωτικό ταξίδι στο εξωτερικό μήπως; Ε, λοιπό, ξανασκεφτείτε διότι μπορεί και να το μετανιώσετε!

Ο νεαρός που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μόλις επέστρεψε απο ένα μικρό ταξίδι αναψυχής στο εξωτερικό αλλά, όπως φαίνεται, δεν γύρισε μόνος αλλά με παρέα!

Στην πλάτη του φιλοξενεί μερικά ανατριχιαστικά ζωάκια, λευκά, σαν περίεργες κάμπιες, τα οποία μεγαλώνουν μέσα στο δέρμα παρασιτικά και τρέφονται απο αυτό.

Προσοχή! Το υλικό είναι καθαρά για γερά στομάχια! Μην το δείτε αν δεν αντέχετε τις ανατριχίλες!

Tags: 

Μία...μαγική μεταμόρφωση!

Ποιός είπε οτι για μία απίστευτη μεταμόρφωση χρειαζόμαστε Photoshop ή στη χειρότερη...μία νονά νεράϊδα, να κουνήσει το μαγικό μας ραβδάκι και αμέσως να αλλάξουμε;

Αυτό μας απέδειξε περίτρανα μία νεαρή κοπέλα, η οποία με μία μαγική κίνηση, μεταμορφώθηκε μπροστά στα μάτια μας και απο φτωχή και απλή κοπέλα, έγινε μία εντυπωσιακή πριγκίπισσα!

Εξοπλισμένη με μία ειδικά φτιαγμένη στολή, η νεαρή εξέπληξε τους πάντες αλλάζοντας την εμφάνιση με μία απλή κίνηση! Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

Tags: 

Μπανάκι στο νεροχύτη!

Μπορεί να υπάρχουν πολλά βίντεο στο διαδίκτυο με όμορφα μωράκια που κάνουν αταξίες ή μπλέκουν γενικότερα σε περιπέτειες, προκαλώντας άφθονο γέλιο σε μικρούς και μεγάλους.

Στο βιντεάκι όμως που ακολουθεί, θα δείτε ένα μωράκι αρκετά μικρής ηλικίας, το απολαμβάνει ένα απο τα πρώτα του μπανάκια. Η μαμά του έχει τοποθετήσει στο νεροχύτη και έτσι μπορεί και βλέπει την κάθε του κίνηση ενώ το μικρό βάθος του νεροχύτη το καθιστά πολύ ασφαλές για το βρέφος απο οτι μία μπανιέρα.

Tags: 

Μία εναλλακτική μέθοδος διδασκαλίας!!

Μία ιδιαίτερη μέθοδο έχει υιοθετήσει μία καθηγήτρια σε σχολείο της Ολλανδίας, για να κεντρίσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των μαθητών της.

Ο λόγος φυσικά για την Groene Hart Rijnwoude, η οπολια διδάσκει Βιολογία και πραγματικά εξέπληξε τους μαθητές της με αυτό που έκανε. Ανέβηκε στην έδρα της και ξεκίνησε να βγάζει τα ρούχα της!!!

Tags: 

69χρονος άστεγος ζει στο γρασίδι...της πρώην έπαυλης του.

Πρόκειται ίσως για την πιο ιδιαίτερη περίπτωση αστέγου που έχει παρατηρηθεί τα τελευταία χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο λόγος για έναν 69χρονο άντρα, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει μείνει άστεγος και έχει βρει καταφύγιο στο γρασίδι...της πρώην βίλας του!

Το περιστατικό συνέβη στο Τέξας και πρωταγωνιστής είναι ο 69χρονος Sharafat Khan, πρώην ιδιοκτήτης της υπερπολυτελούς βίλας, ο κήπος της οποίας έχει μετατραπεί στο σπίτι του.

Tags: 

Έξι απολαυστικοί και εναλλακτικοί τρόποι για να απολάσεις το καφεδάκι σου!

Αν βαρεθήκατε κάθε μέρα να πίνετε τον ίδιο ακριβώς καφέ και, παρόλο που έχετε ανάγκη - ειδικά τα πρωινά - αυτή την δόση καφεϊνης, τον καταναλώνετε παρόλ'αυτά, τότε σας έχουμε καλά νέα!

Ψάξαμε και βρήκαμε για σας έξι διαφορετικούς και εναλλακτικούς τρόπους για να απολαμβάνετε το καφεδάκι σας, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας!

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα βρείτε μερικές πολύ έξυπνες και πρακτικές ιδέες που θα δώσουν άλλη διάσταση στον καφέ σας και σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν, όχι μόνο εσάς αλλά και τους καλεσμένους σας!

Tags: