Νοέμβριος 2015

Καλλιστεία διαφορετικά απο τα άλλα.

Μία άκρως ενδιαφέρουσα ιδέα είχαν σε γυναικείες φυλακές στη Βραζιλία για να καταφέρουν να αλλάξουν τη διάθεση των κρατουμένων έστω και μία μέρα, δείχνοντας τους παράλληλα τί θα μπορούσε να συμβεί αν ήταν λίγο διαφορετικά τα πράγματα και είχαν κάνει διαφορετικές επιλογές.

Συγκεκριμένα, στις γυναικείες φυλακές Talavera Bruce, στην περιοχή Μανγκού στο Ρίο, διοργανώνονται κάθε χρόνο καλλιστεία όπου όλες οι διαγωνιζόμενες είναι κρατούμενες.

Tags: 

Κλόουν προκαλεί τρόμο σε πανεπιστημιούπολη.

Ρίγη προκάλεσε με την εμφάνιση του ένας άγνωστος άντρας ο οποίος αποφάσισε να ντυθεί κλόουν, και πολύ τρομακτικός μάλιστα, και να κάνει βόλτες στους δρόμους του πανεπιστημίου Carroll, στην πόλη Wisconcin των ΗΠΑ.

Όπως φυσικό, ο κλόουν σκόρπισε κυριολεκτικά τον τρόμο και σχεδόν κανένας φοιτητής δεν ήθελε να κυκλοφορήσει στην πανεπιστημιούπολη μετά απο αυτή την είδηση.

Δεν ήταν λίγοι μαλιστα αυτοί που έσπευσαν να τον φωτογραφήσουν απο τα δωμάτια τους και να ανεβάσουν τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο για να ενημερώσουν και τους υπόλοιπους φοιτητές.

Tags: 

0 μπόμπιρας με τις μαθητικές ικανότητες!

Καθίστε πίσω αναπαυτικά γιατί αυτό που θα δείτε είναι το πιο αξιαγάπητο και απίστευτο βίντεο που έχετε δει τον τελευταίο καιρό!

Πρόκειται για έναν γλυκό μπόμπιρα, μόλις 19 μηνών, ο οποίος ξέρει ήδη να διαβάζει να μιλάει κανονικα! Σε αυτή την τρυφερή ηλικία, γνωρίζει όλη την αλφαβήτα απο έξω, ξέρει να μετράει μόνος του μέχρι το 50 και γνωρίζει εως και 300 λέξεις, γεγονός πραγματικά αξιοθαύμαστο για το νεαρό της ηλικίας του.

Tags: 

Ξυπνητήρι για επαγγελματίες...υπναράδες!

Ποιός δεν θυμάται όλα εκείνα τα δύσκολα σχολικά πρωϊνά που το ξύπνημα και μόνο ήταν πρακτικά αδύνατο! Πού να βρεις το κουράγιο να εγκαταλείψεις τη θαλπωρή του ζεστού σου κρεβατιού, να σηκωθείς και να ντυθείς για βγεις στον σκληρό έξω κόσμο!

Κάτι παρόμοιο πρέπει να βίωνε και η νεαρή κοπέλα που θα δείτε το βίντεο που ακολουθεί, η οποία αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στα δύσκολα πρωϊνά ξυπνήματα με έναν άκρως πρωτότυπο τρόπο!

Tags: 

Τζιν που...ξεβάφει!

Εσείς πώς θα νιώθατε αν αντί να φορέσετε παντελόνι, το...ζωγραφίζατε πάνω στο κορμί σας;

Αυτό ακριβώς έκανε ένα μοντέλο το οποίο βγήκε στους δρόμους φορώντας ένα παντελόνι τζιν διαφορετικό απο τα άλλα. Το κατά τ΄άλλα αληθοφανές ρούχο ήταν εξ ολοκλήρου βαμένο στο χέρι και ανά πάσα στιγμή υπήρχε κίνδυνος να ξεβαφτεί στα πιο αναπάντεχα σημεία.

Η νεαρή κοπέα περιπλανήθηκε στους δρόμους και όπως θα δείτε και μόνοι σας, μπορεί να έστρεψε μερικά βλέματα, κανείς σχεδόν όμως δεν κατάλαβε οτι δεν ήταν πραγματικά ντυμένη!

Tags: 

Τα αποτελέσματα μίας κραιπάλης.

Φανταστείτε πως βγαίνετε επιτέλους έξω για μία βραδιά ξεφαντώματος και διασκέδασης και, όπως είναι φυσικό, σχεδιάζετε να πιείτε και κανένα ποτάκι παραπάνω, όπως θα έκανε ο καθένας άλλωστε.

Ε, κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε ένας 50χρονος άντρας απο την Ουαλία, ο οποίος επισκέφτηκε την αγαπημένη του παμπ για να πιει ένα ποτάκι και κατέληξε με μίνι αμνησία απο την υπέρμετρη κατανάλωση ποτών.

Tags: