Δεκέμβριος 2015

Η πιο σέξυ χριστουγεννιάτικη συνταγή!

Ως γνωστόν, ο έρωτας περνάει απο το στομάχι αλλά γιατί να μην συνδυάσουμε και το μάτι με την όλη υπόθεση;

Μάλλον κάτι παρόμοιο είχε στο μυαλό της και η πληθωρική παρουσία που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, η οποία ετοιμάζει on camera μία εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή για χριστουγεννιάτικα κουλουράκια, έχοντας όμως μονίμως στο πλάνο το πλούσιο μπούστο της!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε:

Tags: 

Η φάρσα της χρονιάς!

Με μία νέα φάρσα αποχαιρετά το 2015 ο 'Ελληνας φαρσέρ Αστάθιος, μέ ένα βίντεο που κυριολεκτικά μας έκανε όλους να δακρύσουμε απο τα γέλια.

Το θύμα, ένας ανυποψίαστος ντελιβεράς καταφτάνει για να παραδώσει την παραγγελία με τα σουβλάκια. Την πόρτα ανοίγει μία μελαχροινή καλλονή, η οποία μιλάει με τον αγόρι της στο τηλέφωνο, απο τον οποίο μαθαίνει οτι την απάτησε με την καλύτερη της φίλη.

Tags: 

Πορνοστάρ πήρε...μεταγραφή για ποδόσφαιρο!

Μεγάλη στροφή στην καριέρα της αποφάσισε να κάνει η πληθωρική Σάρα Τομάσι, η ιταλίδα πρωταγωνίστρια ροζ ταινιών που οι φήμες την θέλουν να παίρνει “μεταγραφή” απο τον ενήλικο κινηματογράφο στο ποδόσφαιρο!

Η 34χρονη μελαχρινή καλλονή, μετά απο το έξαλλο πέρασμα της απο τη ροζ βιομηχανία – μην ξεχνάμε φυσικά και τα θρυλικά sex parties του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στα οποία συμμετείχε και η ίδια – αποφάσισε να αποσυρθεί και, σύμφωνα με πληροφορίες, προσελήφθη την ερασιτεχνική ομάδα Marruvium που έχει έδρα τη γενέτειρά της, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ποιός ακριβώς θα είναι ο ρόλος της.

Tags: 

'Εκατσε πανω στο αμάξι για να μην φύγει ο σύζυγος με την ερωμένη!

Έναν ομολογουμένως ιδιαίτερο τρόπο σκαρφίστηκε μία νέα γυναίκα για να εμποδίσει τον σύντροφο της να φύγει μαζί με την ερωμένη του.

Το περιστατικό συνέβη στο Μεξικό, με την απατημένη σύντροφο να καταγράφει σε βίντεο την προσπάθεια της να ξεμπροστιάσει τον ερωτιάρη σύντροφο της. Αφού τον εντόπισε να βρίσκεται μέσα στο αμάξι του μαζί με την ερωμένη του, σκαρφάλωσε πάνω στο καπώ του αυτοκινήτου για να τους εμποδίσει να φύγουν!

Tags: 

Νεαρός βρήκε 100.000 στο Δούναβη

Το απίστευτο ποσό των 100.000 ευρώ ανακάλυψε ένας νεαρός σε κανάλι του Δούναβη, αφήνοντας όλους όσους βρίσκονταν μπροστά εκείνη τη στιγμή με το στόμα ανοικτό.

Το περιστατικό συνέβη λίγες μέρες πριν, όταν ο εν λόγω νεαρός πήδηξε με τα ρούχα στα παγωμένα νερά και, όπως ήταν φυσικό, όλοι οι παρευρισκόμενοι νόμιζαν πως προσπαθούσε να αυτοκτονήσει.

Στην πραγματικότητα, ο νεαρός είχε μάθει - απο άγνωστη πηγή - πως υπάρχουν χρήματα κρυμένα μέσα σε μία κρύπτη στο συγκεκριμένο κανάλι του Δούναβη. Δίχως καθυστέρηση λοιπόν, ο νεαρός εντόπισε την κρύπτη και βούτηξε για να την πιάσει.

Tags: 

Ένα έργο τέχνης σε...χωράφι

Το πρόσωπο του Ιησού εμφανίστηκε σε ένα χωράφι στην Ιταλία και προτού ξεκινήσουν οι εικασίες περί εξωγήινης δραστηριότητας, να σας πληροφορήσουμε πως το έργο αυτό είναι ανθρώπινο δημιούργημα και ανήκει στον Ιταλό καλλιτέχνη Gambarin.

Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν με τα έργα, δημιουργώντας πορτρέτα διάσημων ανθρώπων πάνω στο έδαφος, ανάμεσα τους ο Νέλσον Μαντέλα, ο Μπαράκ Ομπάμα, ο Κένεντι και ο Πάπας Βενέδικτος XVI.

Tags: