Ιανουάριος 2016

Νέα μόδα για νυφικά χτενίσματα

Σοκάρουν οι τάσεις της μόδας με το νέο «look» που καλεί της νύφες να ακολουθήσουν. Αυτό το οποίο σοκάρει όμως είναι ότι πολλές νύφες, έχουν αρχίσει να αποδέχονται την νέα τάση της μόδας.

Έκπληκτοι έμειναν οι καλεσμένοι που παρευρίσκονταν στο μυστήριο, όταν περίμεναν με ανυπομονησία να δουν την νύφη και εκείνη εμφανίστηκε με φρούτα στο κεφάλι. Ο γαμπρός εξαγριώθηκε και άρχισε να φωνάζει στην γυναίκα που αγαπούσε.

Την ανάγκασε να αφαιρέσει τον «λαχανόκηπο» από το κεφάλι της για να δεχτεί να συνεχίσουν το μυστήριο και να ανταλλάξουν όρκους αγάπης και πίστης για μια ζωή.

Tags: 

Φυλακή για έναν διαγωνισμό

Ο 20χρονος συνελήφθει από την αστυνομία στην πόλη Τομσκ της Σιβηρίας για κατοχή "συνθετικής μαριχουάνας".

Ο ύποπτος δήλωσε στην αστυνομία οτι είχε κερδίσει το φάρμακο "Spice" απ'ο διαδικτυακό διαγωνισμό, ο οποίος είχε πάρει μέρος γράφωντας ένα άρθρο για τις επιπτώσεις των ναρκωτικών.

Μετά τη νίκη του στον online διαγωνισμό, που είχε πάρει μέρος ενημερώθηκε από την ιστοσελίδα πως το έπαθλο του ήταν λίγη ποσότητα "Spice".

Ο 20χρονος αντιμετωπίζει κατηγορία για κατοχή παράνομων ουσιών και κινδυνεύει να εκτίσει ποινή έως και 10 χρόνια φυλάκιση.

Tags: 

«Σώθηκαν» οι άντρες

Αυτό το νέο κατασκεύασμα εδώ και καιρό κυκλοφορεί στην αγορά για χάρη των αντρών και μόνο.

Επιθέματα εξωτερικά για το εσώρουχο σας, με άρωμα μέντα, για να «καλύπτουν» τα αέρια που ίσως ελευθερώνετε κατά τη διάρκεια της μέρας.

Το επίθεμα μέντας απορροφά στο εσωτερικό τους τις δυσοσμίες και απελευθερώνει φρεσκάδα με άρωμα μέντας κάθε φορά που νιώσει «πίεση».

Τώρα πια δεν θα φοβάστε μην σας ανακαλύψει το νέο σας φλερτ.

Tags: 

Απίστευτο και όμως αληθινό

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει στο αεροδρόμιο της Σουηδίας, πως ένας επιβάτης ξέχασε «το τεχνητό του μέλος».

Ο επιβάτης με προορισμό την Γερμανία, στον προκαθορισμένο έλεγχο της αστυνομίας του αεροδρομίου, υποχρεώθηκε να βγάλει το τεχνητό μέλος που είχε στο πόδι για να κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες.

Υπάλληλος του αεροδρομίου έφερε αναπηρικό αμαξίδιο στον 46χρονο τουρίστα και τον εξυπηρέτησε άριστα, του μετέφεραν όλες τις αποσκευές του καθώς και τον βοήθησε έπειτα σε κάθε του μετακίνηση με το αναπηρικό καρότσι ώσπου τον επιβίβασε στο αεροπλάνο.

Tags: 

«Διαφυλετικές δίδυμες»

Ένα ζευγάρι από τον Καναδά μας διηγείται την ιστορία του και την έκπληξη που τους έκρυβε η ζωή με την γέννηση των διδύμων τους.

«Είμασταν 5 χρόνια παντρεμένοι και προσπαθούσαμε να τεκνοποιήσουμε μάταια όμως, όλες οι προσπάθειες σύλληψης έπεφταν στο κενό. Ερωτεύτηκα την γυναίκα μου σε ένα ταξίδι που έκανα στην Αφρική και από τότε είμαστε αχώριστοι», δηλώνει ο Πάτρικ.

Tags: 

Στα πράσα πιάστηκε 78χρονος

Δεν δίστασε ο 78χρονος να παραδεχτεί πως αποφάσισε να περάσει στην απέναντι όχθη της ερωτικής του πλευράς.

Μετά απο ένα ξέφρενο γλέντι με φίλους του σκέφτηκε πως πριν φύγει απο τη ζωή θέλει να δοκιμάσει τα πάντα, ουσίες, ερωτικά παιχνίδια, καθώς και ερωτική συνεύραιση με άτομο του ίδιου φύλου.

Ο 78χρονος πιάστηκε στα πράσα απο την κόρη του, στο διαμέρισμα του την ώρα που ερωτοτροπούσε με τον μικρότερο σε ηλικία συντροφό του.

Tags: