Μάρτιος 2016

Με την Lamborghini του πελάτη τους έχασαν τη ζωή τους

Πριν λίγες ημέρες ένα σοβαρό δυστύχημα εξελίχθηκε στους δρόμους της Ρωσίας και απολογισμός του είναι δυο νεκροί και ένα κατεστραμμένο αυτοκίνητο μεγάλης αξίας.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος είδε όλο το συμβάν εξηγεί πως το δυστύχημα οφείλεται στην ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός. Την ώρα που επέστεφαν την Lamborghini στον πελάτη συνέβη το κακό και οι δύο νέοι έχασαν τη ζωή τους.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι το γεγονός πως η κομμένη Lamborghini δεν ήταν ιδιοκτησίας του οδηγού, ούτε του συνοδηγού αλλά ενός πελάτη που την είχε πάει για service και φανοποιεία.

Tags: 

Γυμνισμός και στο surf

Νέα καμπάνια διαφημιστικών, σκέφτηκαν να προωθήσουν για το καλοκαιρινό άθλημα surf, οι Roustan Bodypaint, οι οποίοι «έντυσαν» 4 μοντέλα surfers χωρίς μαγιό.

Η αλήθεια είναι πως αν δεν αναφερόταν στην περιγραφή του της συνέντευξης που έδωσαν σε γνωστό ξένο περιοδικό δεν θα γινόταν ούτε από εμάς αντιληπτό. Τα 4 μοντέλα δεν φοράνε wetsuits, αλλά έχουν body painting. Εξαιρετική, αψεγάδιαστη παρουσία…

Tags: 

Ο σύζυγος κρύβεται πίσω από το θάνατο της 47χρονης στα Χανιά

Ο 49χρονος σύζυγος της γυναίκας, που βρέθηκε νεκρή το βράδυ της Τρίτης μέσα στο σπίτι της στην περιοχή της Καλληδονίας Χανίων κρύβεται πίσω από το θάνατο της, αφού είναι εκείνος που της αφαίρεσε τη ζωή και παρουσίασε το θάνατο της ως αυτοκτονία.

Έπειτα από αστυνομική έρευνα, όπως προέκυψε, την άτυχη γυναίκα την σκότωσε ο 49χρονος σύζυγος της, για άγνωστους λόγους μέχρι τώρα, με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Μάλιστα ο 49χρονος για να μην κινήσει υποψίες εναντίον του άφησε το όπλο, δίπλα στη νεκρή γυναίκα του, προκειμένου ο θάνατος της να φανεί ως αυτοκτονία.

Tags: 

Γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εξαιτίας του μίξερ

Το βράδυ της Κυριακής, λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ, το κέντρο του ΕΚΑΒ, δέχθηκε κλήση για να μεταβεί σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, στην Πάτρα, στο οποίο υπήρχε τραυματισμένη μία γυναίκα, ωστόσο ήρθαν αντιμέτωποι με ένα ασυνήθιστο περιστατικό.

Όταν το πλήρωμα του ασθενοφόρου ανταποκρίθηκε άμεσα στην κλήση και μετέβη στο συμβάν, έκπληκτο είδε μια γυναίκα να έχει κολλημένο στο κεφάλι της ένα μίξερ. Όταν ρώτησαν την παθούσα, να τους εξηγήσει τι είχε συμβεί, εκείνη τους απάντησε πως ενώ έφτιαχνε γλυκό το μίξερ της πήρε τα μαλλιά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να το ξεκολλήσει.

Tags: 

«Έφυγε» από τη ζωή 48χρονος Βολιώτης ζωγράφος

Απέραντη θλίψη για το θάνατο του 48χρονου ζωγράφου - διακοσμητή Πρόδρομου Ιασεμίδη, ο οποίος θα κηδευτεί αύριο Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016, στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αγριάς.

Ο άτυχος άνδρας απεβίωσε αιφνιδίως ανήμερα της Καθαρής Δευτέρας στην Αθήνα όπου διέμενε από ηλικίας 22 ετών. Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του από συγκάτοικούς του απογευματινή ώρα. Τα αίτια θανάτου του παραμένουν αδιευκρίνιστα, καθώς αναμένεται η έκδοση του πορίσματος της Ιατροδικαστικής Εξέτασης.

Tags: 

79χρονος έπεσε στον Θερμαϊκό

Στα παγωμένα νερά του Θερμαϊκού στην παραλία της Θεσσαλονίκης βρέθηκε το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένας 79χρονος.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες θέλουν τον 79χρονο, να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και στην προσπάθεια του να επιστρέψει στην οικία του πεζός, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στη θάλασσα. Πολλές είναι οι φήμες εκείνες όμως που λένε πως ήταν εσκεμμένη η πράξη του, καθώς ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο Μέγαρο Μουσικής και το έργο της προανάκρισης έχει αναλάβει το Λιμενικό Σώμα.

Tags: 

Μνημόσυνη δέηση θα τελεσθεί την Κυριακή στην μνήμη της Μαρίας Παπουτσάκη

Την Κυριακή 13 Μαρτίου θα τελεστεί το μνημόσυνο της Μαρίας Παπουτσάκη στον ιερό ναό Αγ. Θεοδώρων στο Α' Κοιμητήριο Αθηνών.

Η γνωστή δημοσιογράφος πέθανε σε ηλικία 63 ετών, η οποία «ηττήθηκε» με την πολυετή, μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Tags: 

Συνελήφθη 28χρονος με ποδήλατο

Το μεσημέρι της Δευτέρας, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν έναν 28χρονο ομογενή, ο οποίος είχε αφαιρέσει δια της βίας, ένα ποδήλατο από έναν ηλικιωμένο.

Ο 28χρονος ο οποίος δηλώνει πως η ανεργία τον ώθησε στην παρανομία, είχε πάει το μεσημέρι της Δευτέρας γύρω στις 14:30 σε χώρο σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Δεντροποτάμου Θεσσαλονίκης, με σκοπό να «κλέψει» διάφορα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την οικογένεια του. Αφού αφαίρεσε αρκετά προϊόντα από το σούπερ μάρκετ χωρίς να γίνει αντιληπτός, αποφάσισε να αφαιρέσει και το ποδήλατο ενός ηλικιωμένου, δια της βίας.

Tags: 

Γιακουμάκης: Λάθος η είδηση για την παραπομπή Μακρογιαννάκη, αλλά είναι δολοφονία!

Τα δημοσιεύματα του ήρθαν στο φως τις προηγούμενες ημέρες και ήθελαν τον πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας Χρήστο Μαρκογιαννάκη να παραπέμπεται σε δίκη για την υπόθεση του άτυχου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, έχει διαψευστεί.

«Η δίωξη που άσκησε ο Εισαγγελέας είναι για δολοφονία»

Όμως, σύμφωνα με τις σημερινές δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας του αδικοχαμένου φοιτητή, κ. Δημήτρη Μπούκα, η υπόθεσή του πλέον χαρακτηρίζεται ως δολοφονία. Όπως επισήμανε, υπάρχουν δύο άτομα από την προηγούμενη διοίκηση που παραπέμπονται σε δίκη.

Σοκάρει ο θάνατος του άντρα με κινητικά προβλήματα στην Αλεξανδρούπολη

Σοκάρει η είδηση του θανάσιμου τραυματισμού άντρα με κινητικά προβλήματα, στον οικισμό των Φερών της Αλεξανδρούπολης επί της οδού Περικλέους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τοπική εφημερίδα, ο άτυχος 45χρονος άντρας, φαίνεται να αυτοτραυματίστηκε στη μηριαία αρτηρία με μαχαίρι από όπου και προήλθε ο θάνατός του. Ο άτυχος άνδρας διέμενε στο κέντρο της πόλης και οι λόγοι του θανάσιμου τραυματισμού του ακόμα παραμένουν άγνωστοι.

Tags: 

Σελίδες