Απρίλιος 2016

Eν αρμονία με τη φύση

Για να εναρμονιστεί με τη φύση έκανε διάφορα bodypainting και φωτογραφήθηκε έτσι ώστε ένα γυμνό μάτι να δυσκολευτεί πολύ να βρει τις διαφορές ανάμεσα στο κορμί της και στη φύση.

Οι body paint artist Leonie Gené και Joerg Duesterwald σε συνεργασία με τους φωτογράφους Laila Pregizer και Uwe Schmida θέλησαν να εναρμονίσουν το γυναικείο σώμα με τη φύση πήραν ένα μοντέλο και με τη τέχνη του bodypainting κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα φωτογραφικό λεύκωμα που εντυπωσιάζει.

Tags: 

Βρίσκεται λύση στο μυστήριο του Στόουνχεντζ

Πολλές είναι οι ιστορίες που έχουν γραφτεί και ειπωθεί για το μυστηριώδες μνημείο Stonehenge και για τη χρήση του.

Ερευνητές αρχαιολόγοι από το University College του Λονδίνου ισχυρίζονται ότι έλυσαν το μυστήριο αυτό ισχυριζόμενοι ότι το Stonehenge χρησιμοποιήθηκε ως νεκροταφείο.

Πολλές είναι οι ιστορίες που έχουν γραφτεί και ειπωθεί για το μυστηριώδες μνημείο Stonehenge και για τη χρήση του.

Ερευνητές αρχαιολόγοι από το University College του Λονδίνου ισχυρίζονται ότι έλυσαν το μυστήριο αυτό ισχυριζόμενοι ότι το Stonehenge χρησιμοποιήθηκε ως νεκροταφείο.

Tags: 

Αλίευσαν θαλάσσιο φίδι πέντε μέτρων στην Ταϊβάν

Ψαράδες στην Ταϊβάν πήραν την τρομάρα της ζωής τους, όταν έπιασαν στα δίκτυα τους ένα γιγαντιαίο θαλάσσιο φίδι μήκους πέντε μέτρων.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 20 Απριλίου και είχε ως αποτέλεσμα να είναι το αξιοθέατο της μέρας, ένα γιγάντιο ψάρι.

Σύμφωνα με εφημερίδα, οι ντόπιοι πιστεύουν ότι το άτυχο πλάσμα της θάλασσας είχε βγει στην επιφάνεια μετά από τους δύο ισχυρούς σεισμούς που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στα ανοικτά των ακτών της Ταϊβάν.

Tags: 

Απαγορεύτηκαν τα δισκόφρενα σε αγώνες ποδηλασίας

Η παγκόσμια ομοσπονδία ποδηλασίας προέβη στην απαγόρευση των δισκόφρενων στο peloton μετά τον τραυματισμό του αθλητή της Movistar στον αγώνα Paris Roubaix.

Το πόδι του Ισπανού πρωταθλητή Fran Ventoso χρειάστηκε χειρουργείο καθώς στην επαφή του με προπορευόμενο ποδήλατο άλλης ομάδας, το οποίο χρησιμοποιούσε δισκόφρενα, υπέστη ένα αρκετά βαθύ κόψιμο, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες.

Η ομοσπονδία, σοκαρισμένη από τον τραυματισμό του πρωταθλητή, πιστεύει πως θα αποκλείσουν και άλλους πιθανούς τραυματισμούς, με την απόφαση τους.

Tags: 

Θαρραλέος ποδοσφαιριστής

Πρόταση γάμου δέχτηκε η κοπέλα της φωτογραφίας από παίκτη του Ερμή Πηλίου σήμερα στο παιχνίδι Ερμής Πηλίου – Ακαδημία Ιστιαίας στο γήπεδο Χαλκίδας.

Ο νεαρός «έστησε» την αναπάντεχη πρόταση γάμου με τέτοιο τρόπο που κατάφερε να αφήσει όλους τους παρευρισκόμενους του γηπέδου άφωνους. Λίγο πριν ξεκινήσει το ματς αναρτήθηκε ένα πανό το οποίο έγραφε «σε παντρεύει η μαμά σου» και στη συνέχεια ο Δασκαλόπουλος, παίκτης του Ερμή Πηλίου, γονατιστός ολοκλήρωσε την πρόταση γάμου.

Tags: 

Εκδικήθηκε βάζοντας φωτιά στο βενζινάδικο

Η κάμερα ασφάλειας του βενζινάδικου κατέγραψε μια γυναικά να βάζει φωτιά όταν ένας οδηγός που ανεφοδίαζε το αυτοκίνητο του αρνήθηκε να της δώσει τσιγάρο.

Tags: 

Ένα τζιπ σε μορφή Smart Fortwo

Ένας 29 χρόνος Ουκρανός μετέτρεψε το πετρελαιοκίνητο του smart fortwo, με τον κινητήρα των 800cc (41 hp), σε Offroad, για να ολοκληρώσει την μετατροπή χρησιμοποίησε ελεύθερη ανάρτηση με μεγαλύτερους τροχούς και τρακτερωτά λάστιχα και διάφορα εξαρτήματα από Volkswagen, Honda και Mitsubishi.

Ο νεαρός αποφάσισε να μετατρέψει το αυτοκίνητό του έτσι, ώστε να μην τον εμποδίζει το μέγεθος του και να πηγαίνει όπου επιθυμεί χωρίς να δυσκολεύεται.

Οι εικόνες του αυτοκινήτου, κάνουν το γύρω του κόσμου μέσω του διαδικτύου και εντυπωσιάζουν κάθε άνθρωπο λάτρη των ειδικών διαδρομών.

Tags: 

Τους έβαλε τα γυαλιά ο παππούς

Πώς θα σου φαινόταν να έχεις πάρει την τελευταία λέξη της carbon ποδηλατικής τεχνολογίας, να έχεις πλακωθεί στη δίαιτα και στην προπόνηση και να σε περνάει ένας παππούς με το ένα πόδι... στο πετάλι;

Την φάρσα αυτή έστησε ένας γνωστός youtuber - κουρσάς, ο οποίος μεταμφιέστηκε σε γέρο, άρπαξε την κούρσα του και ξεχύθηκε στους δρόμους βάζοντας τα γυαλιά σε πολλούς αθλητές.

Μερικών δε η αντίδραση στη θέα του παππού που τους περνάει είναι ξεκαρδιστική καθώς δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι τους ρίχνει στην ανηφόρα η μούμια.

Tags: 

Δείπνο μέσα στη σπηλιά

Η Ιταλία προσφέρει απίστευτες ευκαιρίες για διασκέδαση.

Ειδικότερα όταν πρόκειται για εστίαση ή ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, οι γείτονές μας παρουσιάζουν κάθε φορά καινοτόμα concepts που προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Αν προσθέσουμε τώρα και το μεσογειακό ταμπεραμέντο της χώρας αλλά και τη φυσική ομορφιά του ιταλικού νότου, τότε ένα όνομα συγκεντρώνει την προσοχή μας: “Grotta Palazzese”.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο εστιατόριο που εδρεύει μέσα σε σπηλιά, στην πόλη Polignano a Mare της νότιας Ιταλίας.

Tags: