Μάιος 2016

Περπατητής για ένα τάμα

Έναν προσωπικό του «άθλο» έφερε πρόσφατα εις πέρας ο νεαρός Κώστας Ζαρκαδούλας ο οποίος ξεκίνησε με τα… πόδια από την Αλίαρτο και έφθασε στον Άγιο Ιωάννη το Ρώσο εκπληρώνοντας το τάμα που είχε κάνει στην Αγία Παρασκευή.

Χρειάστηκε να διανύσει 140χλμ, μέσα σε 40 ώρες για να φτάσει στον Ιερό Ναό, στο Προκόπι της Εύβοιας, με συνοδοιπόρο τον φίλο του Βασίλη Καρανάσο.

Η διαδρομή του άρχισε την Τετάρτη και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 09:00 το πρωί της Παρασκευής οπότε και πέρασε την πόρτα του ναού.

Tags: 

Καθηγητής έδωσε τα θέματα των εξετάσεων στους μαθητές

Ο 49χρονος καθηγητής, ο οποίος εργάζεται σε Εσπερινό Λύκειο και έχει μαθητές μεγάλης ηλικίας, σκέφτηκε να τους βοηθήσει.

Ο καθηγητής, έδωσε όλα τα θέματα των εξετάσεων στα «παιδιά», όχι γιατί τα «λυπήθηκε», αλλά γιατί δεν ήθελε να τα έχει και την επόμενη χρονιά.

Πρόκειται για μια τάξη του Λυκείου αρκετά ζωηρή παρόλο την ηλικία τους και ο καθηγητής τους απηύδησε κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους και ήθελε να απαλλαχτεί μια για πάντα.

Tags: 

Πουλήθηκε το μεγαλύτερο ροζ διαμάντι στον κόσμο

Ένα ροζ διαμάντι 15,38 καρατίων, το μεγαλύτερο του είδους του, δημοπρατήθηκε από τον οίκο Sotheby την Τρίτη στη Γενεύη της Ελβετίας στην τιμή ρεκόρ των 31 εκατ. Δολαρίων (27.880.000 εκατ. ευρώ). Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Γενεύη παρουσία περίπου 150 ατόμων.

«Είναι ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ… είναι η υψηλότερη τιμή που πέτυχε ποτέ κάποιος για ένα φανταχτερό έντονο ροζ διαμάντι», δήλωσε ο διοργανωτής της δημοπρασίας David Bennett.

Tags: 

Βασίλισσα από βίδες

Δημιούργησαν ένα πορτρέτο της Βασίλισσας Ελισάβετ το οποίο είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Φανάρια, βίδες, καπάκια βενζίνης, σωληνάκια, λάστιχα, καλώδια, μπουλόνια, προφυλακτήρες και προβολείς, είναι μερικά από τα εξαρτήματα που χρησιμοποίησαν οι τεχνικούς της Kwik Fit που συνεργάστηκαν με τον καλλιτέχνη David Parfitt, για να φτιάξουν το πορτρέτο της Βασίλισσας Ελισάβετ, που το περασμένο μήνα γιόρτασε τα 90α γενέθλια της.

Tags: 

Τρισδιάστατες διαβάσεις για μείωση ατυχημάτων στην Ινδία

Νέα πρωτότυπη ιδέα των Ινδών για την μείωση των ατυχημάτων, εφάρμοσε η Ινδία στους δρόμους της πόλεις.

Ο Υπουργός μεταφορών της Ινδίας, Nitin Gadkari, για να αποτρέψει τα ατυχήματα σκέφτηκε μια έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα, ώστε να μειώσει τα ατυχήματα , να δημιουργήσουν βαμμένες τρισδιάστατες διαβάσεις και μέσω της οπτικής ψευδαίσθησης θα οι οδηγοί θα αντιλαμβάνονται πιο γρήγορα τις διαβάσεις στους δρόμους και θα επιβραδύνουν.

Tags: 

Τρώει ζωντανό το χταπόδι για να μην τραυματιστεί

Πολλά είναι τα εστιατόρια στη Νότια Κορέα τα οποία προτείνουν στους πελάτες τους να τρώνε το χταπόδι ζωντανό και μάλιστα τους συμβουλεύουν να το τρώνε ολόκληρο και αυτό γιατί τα πλοκάμια είναι κολλώδη και μπορεί να τους πνίξουν ή να τους τραυματίσουν στο πρόσωπο.

Η νεαρή κοπέλα, επιλέγει να τρώει ζωντανό το χταπόδι και να το συστήνει και σε άλλους, καθώς δηλώνει πως μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να το φάτε με ασφάλεια.

Πραγματικά, στην Κορέα είναι μπροστά και ο κόσμος σαστίζει με τις συστάσεις που δίνουν, ειδικά όσο αναφορά το φαγητό.

Tags: 

Επιβήτορας κυνηγούσε αστυνομικό

Ισχύει τελικά που λένε πως οι άνθρωποι οι οποίοι στο επάγγελμά τους είναι ένστολοι είναι πιο θελκτικοί.

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος της πολιτείας προσπαθεί να «ξεφύγει» από τον «επιβήτορα» που τον κυνηγάει, μάταια όμως.

Ο Αστυνομικός, εν ώρα υπηρεσίας, περιπολούσε στο δρόμο της Ιταλίας μαζί με τον συνάδελφό του, όταν το επιβλητικό άλογο, αποφάσισε πως τον ήθελε σεξουαλικά. Το άλογο στην προσπάθεια να ακινητοποιήσει τον αστυνομικό τον τραυμάτισε ελαφρά.

Λίγο το κακό σε αυτό που θα πάθαινε ο 35χρονος αν το άλογο κατάφερνε την «δουλεία» του.

Tags: 

Δεκάχρονος χάκερ στο Instagram

Ένας 10χρονος Φινλανδός κατάφερε να χακάρει το Instagram, καθώς βρήκε σφάλμα στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, η οποία παρέχει τη δυνατότητα λήψης, επεξεργασίας και κοινοποίησης φωτογραφιών και βίντεο.»

Το αγόρι, το οποίο στην ουσία δεν θα έπρεπε να μπορεί να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία για ακόμα τρία χρόνια, ανακάλυψε ένα bug που του επέτρεπε να σβήνει σχόλια που είχαν γίνει από άλλους χρήστες.

Το Facebook, στο οποίο ανήκει το Instagram, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι το σφάλμα διορθώθηκε «άμεσα» και έδωσε αμοιβή 10.000 δολαρίων στον 10χρονο.

Tags: