Ιούλιος 2016

Κάτι τρέχει στο Ρίο

Λίγες ημέρες μόνο έχουν απομείνει από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο της Βραζιλίας και τα προβλήματα συνεχίζουν να είναι μεγάλα.

Πρόσφατα δημοσιεύματα περιέγραφαν την τραγική εικόνα που επικρατεί στο Ολυμπιακό Χωριό, με τις τεράστιες ελλείψεις και τα σοβαρά θέματα που προκύπτουν, όπως διαρροές υγρών, φυσικού αερίου, προβλήματα στην ηλεκτροδότηση αλλά και στην καθαριότητα των χώρων.

Σήμερα ένα συγκλονιστικό δημοσίευμα της Daily Mail κάνει μία ακόμη σοκαριστική αποκάλυψη.

Tags: 

Πογκρόμ διώξεων από Ερντογάν

Δεν έχει τέλος ο διωγμός που έχει εξαπολύσει ο Ερντογάν εναντίον των αντιπάλων του, με την κατηγορία «της συμμετοχής τους στο αποτυχημένο πραξικόπημα» ή ότι ανήκουν στον «τρομοκρατικό κύκλο των Γκιουνελιστών» - ή όπως αποκαλούνται στην Τουρκία Fetullahist Terror Organization (FETÖ).
Την οργάνωση αυτή έχει κατηγορήσει ο Ερντογάν ότι «ενορχήστρωσε το αποτυχόν πραξικόπημα».

Ανάμεσά τους περιλαμβάνονται ο πρώην κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης Hüseyin Avni Mutlu, ο οποίος συνελήφθη στις 26 Ιουλίου «επειδή είχε δεσμούς με το κίνημα Gülenist».

Tags: 

Απόδειξη για τα....πανηγύρια σε πανηγύρι της Θεσσαλονίκης

Απόδειξη, μπακαλόχαρτο. Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι θαμώνες μιας καντίνας - ταβέρνας σε πανηγύρι της Θεσσαλονίκης όταν ζήτησαν τον λογαριασμό. Το χαρτί που τους έφερε ο σερβιτόρος δεν ήταν καν δελτίο παραγγελίας.

Ένα χαρτί λευκό από μπλοκ όπου έγραφε τι είχαν παραγγείλει, πόσο κόστιζαν, κάποιες ... μουτζούρες και το σύνολο του λογαριασμού στο τέλος.

Άναυδοι οι θαμώνες, ζήτησαν εξηγήσεις για να ακούσουν τον υπεύθυνο να τους λέει ότι ήταν αργά και για αυτό το λόγο δεν μπορούσε να τους κόψει κανονική απόδειξη.
Πηγή: Seleo.gr

Tags: 

Βρετανία: Μητέρα απέβαλε κατά λάθος και θεωρήθηκε ύποπτη ανθρωποκτονίας

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό εξελίχθηκε στη Μεγάλη Βρετανία όπου μία 30χρονη μητέρα και ο σύζυγός της θεωρήθηκαν ύποπτοι …ανθρωποκτονίας.

Η Λάουρα Μπουλ ήταν έγκυος 31 εβδομάδων, αλλά φέρεται να μην το γνώριζε. Το αντιλήφθηκε –όπως η ίδια αναφέρει - μόνο όταν απέβαλε. Λόγω ρήξης μήτρας που υπέστη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ύστερα από χειρουργική επέμβαση διέφυγε τον κίνδυνο.

Tags: 

Κόπα Αμέρικα: Ο διαιτητής του τελικού σε... όργιο με ιερόδουλες πριν από τον αγώνα

Ο Χέμπερ Λόπες τράβηξε τα βλέμματα πάνω του για αρνητικό λόγο στον τελικό του Κόπα Αμέρικα ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Χιλή, καθώς έδειξε από μία κόκκινη κάρτα σε κάθε ομάδα και γενικά η διαιτησία του δεν ήταν η καλύτερη...

Πολλοί λένε ότι για τα λάθος σφυρίγματά του φταίει το... όργιο στο οποίο συμμετείχε, μία ημέρα πριν από τον τελικό, με δύο ιερόδουλες...

Στις φωτογραφίες που διέρρευσαν, το... πάρτι ξεκίνησε σε ένα κλαμπ και συνεχίστηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου!