Μάρτιος 2017

Κουρέας μετατρέπει τα κεφάλια των πελατών σε έργα τέχνης

Άλλη διάσταση στην έννοια του κουρέματος δίνει ο Rob Ferrel, ο οποίος είναι ικανός να μεταμορφώσει το τριχωτό της κεφαλής όσων επισκέπτονται το κουρείο του σε έργο τέχνης.

Όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος σε συνεντεύξεις του για να μπορεί πλέον να ζωγραφίζει ό,τι του ζητηθεί από τους πελάτές του χρειάστηκε τουλάχιστον 5 χρόνια.

Το μόνο που έχεις να κάνεις αν τον επισκεφτείς είναι να έχεις μαζί σου μια φωτογραφία που να απεικονίζει το σχέδιο που θες να έχεις στο κεφάλι σου.

Γιατί κάποιοι ουρανοξύστες στο Χονγκ Κονγκ έχουν τρύπες;

Σε κάποια ψηλά κτήρια στην Κίνα, ιδιαίτερα στο Χονγκ Κονγκ υπάρχουν τρύπες και όποιος τα βλέπει θα αναρωτηθεί ποιος είναι ο λόγος της ύπαρξής τους εκεί. Η απάντηση δίνεται στο...

Aγρότης κέρδισε ένα τρένο σε νομική διαμάχη με την Indian Railways

Ινδικό δικαστήριο δικαίωσε έναν αγρότη από το βόρειο κρατίδιο Παντζάμπ στην αντιδικία του με την εθνική εταιρεία σιδηροδρόμων και εξέδωσε απόφαση να δοθεί στον αγρότη ως αποζημίωση μια αμαξοστοιχία και η κυριότητα του ακινήτου στο οποίο στεγάζεται ένα σταθμαρχείο.

Από το 2015, ο Σαμπουράν Σινγκ είχε ασκήσει δίωξη κατά της Indian Railways, η οποία του κατέβαλε λιγότερα χρήματα από αυτά που έπρεπε όταν αγόρασε από αυτόν ένα κομμάτι γης για να κατασκευάσει σιδηροδρομική γραμμή. Οι δικαστές δικαίωσαν τότε τον αγρότη, αλλά η δημόσια επιχείρηση αρνείτο να πληρώσει.

Πώς μια ανύπαρκτη πόλη έγινε αληθινή

Στη δεκαετία του 1930 μια μικρή πόλη με το όνομα Agloe εμφανίστηκε ξαφνικά στους χάρτες της Νέας Υόρκης. Ήταν τοποθετημένη κοντά σε έναν ασήμαντο δρόμο χωρίς σήμανση, που οδηγούσε από το Roscoe στο Rockland, κοντά στο Beaverkill. Κανείς εκτός από του χαρτογράφους δεν γνώριζε τη συγκεκριμένη πόλη για έναν πολύ απλό λόγο: Δεν υπήρξε ποτέ! Στην ουσία η Agloe ήταν μια «παγίδα» κατά των λογοκλόπων, ένα κόλπο από αυτά που χρησιμοποιούν οι λεξικογράφοι για να πιάσουν τους αντιγραφείς τους.

O σεΐχης του Ντουμπάι προετοιμάζει πόλη στον Άρη!

Ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, πρωθυπουργός και Εμίρης του Ντουμπάι, Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, ανακοίνωσε τα σχέδια των Αράβων να οικοδομήσουν μία μικρή πόλη πάνω στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη, «με τη συνδρομή της διεθνούς κοινότητας». «Επειδή μας εμπνέουν τα μεγαλόπνοα σχέδια, εγώ και ο αδερφός μου Μοχάμεντ μπιν Σαΐντ [ ο πρώτος πρόεδρος των ΗΑΕ και πρίγκιπας του Άμπου Ντάμπι], αποφασίσαμε τη συμμετοχή της χώρας μας στην διεθνή προσπάθεια για αποστολή ανθρώπων στον Άρη», δήλωσε ο Αλ Μακτούμ.

Μάζευε 5 χρόνια καπάκια για να διακοσμήσει τον πάγκο στην κουζίνα του!

Χρειάστηκαν 5 χρόνια, πολλή υπομονή και επιμονή και περισσότερα από 2.530 καπάκια αναψυκτικών και μπύρας για να δημιουργήσει ένας Αμερικανός αυτό που είχε στο μυαλό του. Ο λόγος για έναν πάγκο στην κουζίνα του που ήθελε να γίνει διαφορετικός από τους συνηθισμένους.

Ένα κατάστημα που πουλάει μόνο λαστιχένια παπάκια!

Υπάρχουν σίγουρα πολλά καταστήματα στον κόσμο όπου κάποιος μπορεί να βρει πάπιες από καουτσούκ, αλλά αν ψάχνετε μόνο αυτές σε μια μεγάλη ποικιλία υπάρχει μόνο ένα μέρος στον κόσμο: Το Duck Store. Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγα χρόνια στο Άμστερνταμ, όταν ο ιδιοκτήτης ενός μικρού καταστήματος παιχνιδιών στο Oude Leliestraat, παρατήρησε ότι οι επισκέπτες, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν τουρίστες, έδειχναν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις πάπιες από καουτσούκ.

Σελίδες