Σεπτέμβριος 2017

Η δουλειά των ονείρων σας: Δοκιμαστής μπύρας!

Μιλώντας για θέσεις εργασίας βγαλμένες από τον παράδεισο, δύσκολα θα βρεθεί καλύτερη από αυτή που σε «αναγκάζει» να περνάς τις Παρασκευές σου πίνοντας και αξιολογώντας μπύρες. Η Meantime Brewing Company στο Λονδίνο αναζητεί λοιπόν τον υπερτυχερό που θα γεύεται τα προϊόντα της και θα της λέει τη γνώμη του! Όχι και τόσο δύσκολο, έτσι; Στα προαπαιτούμενα της θέσης είναι να είσαι παθιασμένος με την μπύρα, αλλά και να ξέρεις από μαγιές, λυκίσκους, σιτάρια και κριθάρια.

Πιλότος πέθανε εν ώρα... πτήσης

Ένας από τους χειρότερους φόβους των επιβατών αεροπορικών πτήσεων έλαβε σάρκα και οστά σε αεροσκάφος της Etihad Airways. Ο πιλότοςτης πτήσης πέθανε εν ώρα εργασίας και το αεροπλάνο προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Η πτήση απογειώθηκε από το Άμπου Ντάμπι και είχε προορισμό το Άμστερνταμ, όπως τελικώς βρέθηκε στο Κουβέιτ, όταν ο πιλότος έχασε τις αισθήσεις του.

Σε ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρία επεσήμανε πως ο πιλότος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την αναγκαστική προσγείωση και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η μπύρα μειώνει τον κίνδυνo εγκεφαλικών και καρδιακών παθήσεων

Όλοι έχουμε ακούσει για τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία το τσάι, ο καφές, η σοκολάτα και το κόκκινο κρασί, κανείς – ή τουλάχιστον κανείς- δεν έχει ακούσει, όμως, για τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει η μπύρα στην υγεία. Ενώ πολλοί την κατηγορούν ότι μπορεί να δημιουργήσει τη λεγόμενη «μπυροκοιλιά», προκαλώντας διάφορα προβλήματα στην υγεία, πρόσφατη μελέτη από την Κίνα, αποκάλυψε ότι μία μέτρια ημερήσια πρόσληψη αλκοόλ (όπως η μπύρα) βοηθά στην αύξηση της «καλής» χοληστερόλης.

Η αρχηγός των πορτοφολάδων είχε συλληφθεί 8 φορές αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερη!

Όταν το 1999 η Ασφάλεια στο Παγκράτι περνούσε χειροπέδες σε ένα 18χρονο κορίτσι γιατί με «μαεστρία» ξάφρισε το πορτοφόλι ενός ανυποψίαστου πολίτη οι αστυνομικοί διέκριναν ότι η «μικρή» θα ανέβαινε ψηλά στον κόσμο της παρανομίας. Η Ρομίνα, όπως είναι το βασικό από τα τρία ονόματα που χρησιμοποιεί κατάφερε μέσα σε 18 χρόνια να σκαρφαλώσει στην ιεραρχία του υποκόσμου και από “πορτοφολού” να μεταμορφωθεί σε αδιαμφισβήτητη αρχηγό μιας εγκληματικής οργάνωσης που αριθμούσε εκατοντάδες μέλη και είχε στο “παλμαρέ” της αναρίθμητες επιθέσεις σε πολίτες.

Τρομακτίκο βίντεο: Κροκόδειλος αρπάζει σαμάνο που καυχιέται ότι έχει υπερδυνάμεις

Με τη ζωή του πλήρωσε ένας σαμάνος στην Ινδονησία την πίστη στις δυνάμεις του καθώς υποστήριζε ότι οι κροκόδειλοι δεν τον αγγίζουν.

Στο βίντεο που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας φαίνεται ο Σουπριάντο, όπως ήταν το όνομα του σαμάνου, να κολυμπάει στα νερά στα οποία είχε χαθεί ένα μικρό αγόρι υποστηρίζοντας ότι λόγω των δυνάμεών του δεν κινδινεύει από τους κροκόδειλους.

Δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του βίντεο, όμως, ο Σουπριάντο χάνεται από την επιφάνεια του νερού καθώς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τον τράβηξε ένας κροκόδειλος.

Η γάτα με την πιο “αφράτη” & μακριά ουρά σύμφωνα με το Γκίνες!

Η Lauren και η Will Powers από το Μίσιγκαν δεν χρειάζεται να ξεσκονίζουν το σπίτι τους όπως κάνουμε εμείς οι υπόλοιποι. Η γάτα τους, Cygnus, το κάνει αυτό μόνο περπατώντας στο σπίτι, ανάμεσα από τα έπιπλα, και κουνώντας την απίστευτα μακριά και αφράτη ουρά της.

Μέχρι το Καβούρι έφτασε η πετρελαιοκηλίδα

Ανεξέλεγκτη φαίνεται να συνεχίζεται η οικολογική καταστροφή που ξεκίνησε από την Σαλαμίνα, μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου, καθώς σύμφωνα με την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία έχει φτάσει πλέον μέχρι το Καβούρι.

Η ενημέρωση αυτή έγινε στον ίδιο τον πρόεδρο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας από το γραφείο του Παναγιώτη Κουρουμπλή, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, στην οποία αναφέρεται ότι η πετρελαιοκηλίδα έχει φτάσει μέχρι το Καβούρι.

Νέο χαράτσι για τους ιδιοκτήτες ακινήτων!

Νέο χαράτσι περιμένει χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων που το οικόπεδό τους συνορεύει με απαλλοτριωμένο οικόπεδο το οποίο ο Δήμος έχει μετατρέψει σε άλσος ή πλατεία καθώς η κυβέρνηση «ξεπάγωσε» νόμο του 1931 δίνοντας το δικαίωμα στους δημάρχους να εισπράξουν τα χρήματα που δαπάνησαν για την απαλλοτρίωση του οικοπέδου.

Τα οφέλη του βασιλικού πολτού στην υγεία μας

Ο βασιλικός πολτός είναι μια ουσία υπόλευκη, ελαφρά ξινή, πηχτή, με ελαφριά οσμή. Ονομάζεται βασιλικός γιατί εκκρίνεται από τους υπό-φαρυγγικούς και τους γναθικούς αδένες των νεαρών εργατριών μελισσών, μέσα στα βασιλικά κελιά.

Το χρώμα και η γεύση του βασιλικού πολτού είναι δείκτης της φρεσκότητας και της καταλληλότητας του.

Σε περίπτωση που εκτεθεί στο φως ή στον αέρα το χρώμα του μπορεί να γίνει ανοικτό κίτρινο ή σκούρο γκρι και αυτό αποτελεί ένδειξη οξείδωσης-τάγγισης.

Ερωτικό «τρίγωνο» Νέας Μάκρης: Ο Στεφανάκης περιγράφει πώς σκότωσε την άτυχη Φαίη

«Η Μαριαλένα ήθελε να χωρίσω τη Φαίη. Είχε γίνει μια χαζομάρα μεταξύ μας, ένα βράδυ. Το είπαμε στη Φαίη αλλά εκείνη δεν μπορούσε να το ξεπεράσει...Δεν είχα πρόθεση να κάνω κακό στο κοριτσάκι μου. Εκείνο το βράδυ τσακωνόμασταν με χτύπησε και την χτύπησα και γω...Θόλωσα. Την χτύπησα με τα δυο μου χέρια με χαστούκια....Ζητώ συγνώμη για μια ακόμη φορά. Δεν είμαι δολοφόνος...Δεν είμαι αυτό που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ...».

Σελίδες