Οκτώβριος 2017

Βγάζοντας χρυσό από παλιούς υπολογιστές!

Ο χρυσός χρησιμοποιείται σε πολλούς τύπους ηλεκτρονικού εξοπλισμού και ειδικά στους υπολογιστές. Με την τιμή του χρυσού στα ύψη υπάρχουν αρκετές εταιρείες που ασχολούνται με την ανάκτηση των μικρών ποσοτήτων χρυσού που υπάρχουν στα ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Η μεγαλύτερη ποσότητα χρυσού μπορεί να βρεθεί στις μητρικές των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σας παρουσιάζουμε τη διαδικασία εξαγωγής χρυσού βήμα προς βήμα επισημαίνοντας ότι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη και δέν πρέπει να δοκιμάσετε να την αναπαράξετε στο σπίτι.

Βρέθηκαν τα αρχαιότερα δέντρα!

Τα πρώτα δέντρα που αναπτύχθηκαν στον πλανήτη μας, φαίνεται πως ήταν και τα πιο πολύπλοκα – περισσότερο από ό,τι είναι τα σημερινά δέντρα. Αυτό αποκαλύπτουν δύο απολιθώματα ενός δέντρου ηλικίας 374 εκατομμυρίων ετών, τα οποία βρέθηκαν σε μια απομονωμένη περιοχή στη βορειοδυτική Κίνα και διαθέτουν μια απρόσμενα πολύπλοκη ανατομία στο εσωτερικό τους.

Ο Ρουβίκωνας εισβάλλει στον "Ευαγγελισμό" και απειλεί γιατρό

H ομάδα του Ρουβίκωνα, εισέβαλε σε γραφείο γιατρού του "Ευαγγελισμού" τον οποίο κατηγόρησε ότι παίρνει φακελάκια από ασθενείς.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Indymedia απεικονίζεται ο γιατρός, όρθιος να ακούει τα μέλη του Ρουβίκωνα να τον κατηγορούν πως ζητάει "φακελάκι" για να χειρουργεί ασθενείς.

Ο γιατρός ζητά να μάθει ποιος τον κατηγορεί αλλά τα μέλη του Ρουβίκωνα αρνούνται να αποκαλύψουν.

"Αν μάθουμε ότι ξαναπαίρνεις φακελάκι εδώ μέσα, θα βγάλουμε τη φωτογραφία σου και το όνομά σου σ’ όλο το νοσοκομείο", τον απειλεί ένα από τα μέλη του Ρουβίκωνα.

ΗΠΑ: Αστυνομικός έλεγχος με το αποτύπωμα στο κινητό!

Δικαστήριο του Ιλινόις αποφανθεί ότι η επιβολή του νόμου ενδέχεται να αναγκάσει τους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν τα δακτυλικά τους αποτυπώματα για να ξεκλειδώσουν τις συσκευές της Apple κατά τον έλεγχο μιας κατοικίας. Η απόφαση ανατρέπει μια άλλη παλιότερη, από ένα χαμηλότερης δικαιοδοσίας δικαστήριο και σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στα μετρά που θα λαμβάνουν οι αστυνομικοί για να αναγκάσουν τους πολίτες να ξεκλειδώσουν τις συσκευές.

12.000 δολάρια για ένα… μισοκαπνισμένο πούρο!

Λάτρης των κουβανέζικων πούρων ο Βρετανός πρωθυπουργός Ουίνστον Τσόρτσιλ κάπνισε ένα λίγο πριν αναχωρήσει για ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Παρίσι – μάλιστα το άφησε στο αεροδρόμιο Le Bourget μισοτελειωμένο. Ο ίδιος και η σύζυγός του θα έφευγαν για το Παρίσι και λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροσκάφος εκείνος κάπνισε το αγαπημένο του πούρο.

Το μυστικό των Γαλλίδων για να καταπολεμούν το εποχιακό κρύωμα

Αν δεν σου έχει συμβεί ήδη, θα σου συμβεί σύντομα: δεν είναι απαισιοδοξία αλλά η σκληρή αλήθεια του φθινοπώρου! Είναι η εποχή για... εποχιακό κρύωμα και όσα τσάγια κι αν πιείς μάλλον δεν γλιτώνεις. Δεν υπάρχει όμως λόγος για πανικό, ούτε και για να κλειστείς στο σπίτι. Οι Γαλλίδες που βιώνουν πολύ περισσότερο κρύο από εμάς κάθε χειμώνα, αποκαλύπτουν το φυσικό 'γιατροσόφι' που έμαθαν από τις γιαγιάδες τους και έχει άρωμα.. Μεσογείου.

Θεσσαλονίκη: Την εκβίαζε ο πρώην με ροζ βίντεο! Έπεσε όμως στην «παγίδα»

Για εκβιασμό σε βάρος μιας 25χρονης συνελήφθησαν δύο άτομα από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οπως ανακοινώθηκε, η υπόθεση ερευνήθηκε μετά από καταγγελία της κοπέλας στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συνελήφθησαν δύο Ελληνες, ηλικίας 56 και 21 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και της παραβίασης του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και της προφορικής συνομιλίας.

Από που πήραν το όνομά τους οι 12 μήνες του χρόνου;

Κάθε μήνας έχει και μια διαφορετική ιστορία…

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Ο πρώτος μήνας του χρόνου πήρε το όνομά του από τον θεό των Ρωμαίων, τον Ιανό (Janus).

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ: Το όνομά του προέρχεται από το λατινικό ρήμα februare που σημαίνει καθαρίζω, εξαγνίζω. Ήταν αφιερωμένος στο θεό του Άδη Φέβρουο και στους νεκρούς γι αυτό και στη διάρκεια του οι Ρωμαίοι διοργάνωναν τελετές καθαρμών και εξαγνισμών.

Mega: Οι δημιουργοί των σειρών απαγορεύουν τις επαναλήψεις με… δικαστική απόφαση

Το Mega συνεχίζει να προβάλει σειρές του παρελθόντος σε επανάληψη.

Από τις επαναλήψεις αυτές, κανένας δημιουργός ή συντελεστής δεν έχει πληρωθεί για τα πνευματικά δικαιώματα. Η υπομονή των δημιουργών έχει εξαντληθεί και έτσι μαζί με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Θεατρικών και Οπτικοακουστικών Έργων «Αθηνά» αποφάσισαν να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Mega και να ζητήσουν την απαγόρευση των επαναλήψεων των σειρών από το κανάλι.

Σελίδες