Ιανουάριος 2018

Εφιαλτικό σενάριο για την ανάσταση νεκρών στο μέλλον

Τον τρόμο... δημιουργεί ένας Αμερικανός ειδικός στην κρυογονική, ο οποίος προβλέπει ότι ακόμη και την επόμενη δεκαετία οι επιστήμονες θα είναι σε θέση να αναστήσουν νεκρό που θα έχουν πρώτα καταψύξει.

Όπως γράφει η «Espresso», ο Κοβάλσκι, που έχει καταφέρει να ξεσηκώσει παγκόσμια θύελλα αντιδράσεων, δήλωσε ότι 1.767 άνθρωποι από όλον τον κόσμο έχουν πληρώσει για να καταψυχθούν στο ινστιτούτου του στο Κλίντον Τάουνσιπ του Μίσιγκαν, ένα από τα τρία ινστιτούτα στον κόσμο που προσφέρουν αυτού του είδους τις υπηρεσίες. Μάλιστα, φιλοξενεί ήδη τα παγωμένα πτώματα 160 ανθρώπων.

Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου τώρα και στη Monopoly!

Λένε πως τίποτα δεν ξεκινά μεγαλύτερους οικογενειακούς καυγάδες από μια παρτίδα Monopoly και για κάποιους αυτό είναι μια αδιαμφισβήτητη αλήθεια.

Το κλασικό επιτραπέζιο της Hasbro μόνο συστάσεις δεν χρειάζεται, γνωρίζοντας πολλές και διάφορες εκδόσεις τα τελευταία χρόνια, αφού από τους ήρωες της Disney μέχρι και τους μικρούς μάγους του Harry Potter το έχουν τιμήσει.

Τώρα όμως μια ανεπίσημη έκδοση της Monopoly έρχεται να συνεχίσει τη μακρά σειρά, βάζοντας σε πρώτο πλάνο αυτή τη φορά τον χνουδωτό πιστό φίλο του ανθρώπου.

Συνελήφθη επιβάτης αεροπλάνου επειδή φορούσε πολλά ρούχα

Ένας επιβάτης συνελήφθη σε αεροδρόμιο της Ισλανδίας, επειδή προσπάθησε επιβιβαστεί σε αεροπλάνο της British Airways, φορώντας πάρα πολλά ρούχα.

Ο Ryan Carney Williams σχεδίαζε να ταξιδέψει από την Ισλανδία στην Αγγλία την περασμένη Τετάρτη, όταν συνειδητοποίησε ότι τα ρούχα του δε χωρούσαν στις αποσκευές του.

Από ο,τι φαίνεται, όμως αυτό δεν τον πτόησε ιδιαίτερα, καθώς ο ίδιος προκειμένου να μην αφήσει τίποτα πίσω του, αποφάσισε να φορέσει οκτώ ζευγάρια παντελόνια και δέκα πουκάμισα.

"Παρκαδόρος" κερδίζει ένα εκατομμύριο ευρώ στο λαχείο

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, όταν κατάλαβε ότι είχε αγοράσει ένα από τα τυχερά λαχεία της Lotteria di Capodanno, ο Μπιάτζιο, παρ' ολίγο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, λόγω της έντονης συγκίνησης.

Έπειτα από λίγο, όμως, όταν συνήλθε, θέλησε να δει την κόρη του και, εμφανώς συγκινημένος, της είπε: «το λαχείο το αγόρασα για σένα, για να σου κάνω ένα δώρο.

Εγώ τη ζωή μου αισθάνομαι ότι την έζησα.

Πήγαινε να το εισπράξεις και με τα χρήματα κάνε ό,τι επιθυμείς».

Τι προβλέπει το site προβλέψεων θανάτου για το 2018- Η λίστα

Μακάβριο κι όμως αληθινό. Το site που έκανε ρεκόρ πρόβλεψης θανάτων για την προηγούμενη χρονιά και μόλις έβγαλε την λίστα του για το 2018.

Το 2017 ήταν χρονιά ρεκόρ για το deathlist.net, καθώς κατάφερε να προβλέψει 17 θανάτους.

Το συγκεκριμένο site είναι online από το 1987, δημοσιεύοντας στην αρχή κάθε χρόνου μία μακάβρια λίστα με τους celebrities που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να εγκαταλείψουν τα εγκόσμια.