Στο πλαίσιο της οικολογικής λογικής του "δεν πετάμε τίποτα” μπορεί κανείς πολλά πράγματα να σκεφτεί και πολλές μεθόδους να εφαρμόσει όπως αυτή της ανακύκλωσης, της κομποστοποίησης και τις κατασκευής διακοσμητικών ή άλλων αντικειμένων από ανακυκλώσιμα υλικά. Η κατασκευή όμως σκευών από φαγητά που συνήθως είναι για πέταμα, έχει περάσει ποτέ από το μυαλό σας? Όσο και αν σας φαίνεται παρατραβηγμένη ή ανέφικτη μια τέτοια σκέψη, έγινε πράξη από έναν Ιάπωνα σχεδιαστή με το όνομα Κοσούκε Αράκι.