Σεπτέμβριος 2018

Σκεύη οικιακής χρήσης από υπολείμματα φαγητού: Γραφική ή καινοτόμα ανακάλυψη?

Στο πλαίσιο της οικολογικής λογικής του "δεν πετάμε τίποτα” μπορεί κανείς πολλά πράγματα να σκεφτεί και πολλές μεθόδους να εφαρμόσει όπως αυτή της ανακύκλωσης, της κομποστοποίησης και τις κατασκευής διακοσμητικών ή άλλων αντικειμένων από ανακυκλώσιμα υλικά. Η κατασκευή όμως σκευών από φαγητά που συνήθως είναι για πέταμα, έχει περάσει ποτέ από το μυαλό σας? Όσο και αν σας φαίνεται παρατραβηγμένη ή ανέφικτη μια τέτοια σκέψη, έγινε πράξη από έναν Ιάπωνα σχεδιαστή με το όνομα Κοσούκε Αράκι.