Μάρτιος 2014

Νήπιο καταστρέφει κατάστημα παιχνιδιών και ανατίναξε το σαλόνι, με τα ειδικά εφέ του μπαμπά του

Πόσο ωραίο θα ήταν να δείτε τη φαντασία του παιδιού σας να ζωντανεύει;

Χάρη στις μοναδικές ικανότητες του, ο Daniel Hashimoto, έναν πατέρα που εργάζεται ως ειδικός των ειδικών εφέ στην Dreamworks, έκανε ακριβώς αυτό. Γύρισε σε βίντεο των τριών χρονών γιό του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού του και στη συνέχεια προσέθεσε ειδικά εφέ. Αλήθεια, θυμάστε το παιχνίδι που θεωρούσαμε πως το πάτωμα είναι λάβα;

Συνέλαβαν τρεις για την κλοπή των κόκκινων ρουμπινένων γοβακίων

Έχουν συλληφθεί τρεις για την κλοπή ενός ζευγαριού κόκκινων ρουμπινένιων παντοφλών όπως αυτά που φορούσε η Ντόροθυ στο Μάγο του Οζ.
Οι ρεπλίκες αξίας δύο χιλιάδων ευρώ κλάπηκαν από το λόμπι του ξενοδοχείου Hilton Garden Inn στο Στάτεν Άιλαντ στη Νέα Υόρκη στις αρχές του μήνα, και επιστράφηκαν στις 14 Μαρτίου.
Οι ύποπτοι δήλωσαν πως έκαναν φάρσα. Θεώρησαν πως θα ήτα πολύ αστείο να πάρουν τις παντόφλες, και να χορέψουν φορώντας τες. Βρήκαν από το ξενοδοχείο φορώντας τες, και λίγες μέρες μετά ο πατέρας του ενός τις γύρισε πίσω.

Άρχισαν να καταβάλουν τις αποζημιώσεις στους συγγενείς των επιβατών της Malaysia Airlines

Περίπου 488.000 ευρώ έχουν λάβει μέχρι στιγμής οι οικογένειες εφτά επιβατών, σύμφωνα με ανακοίνωση της China Life, μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες της Κίνας. Στο αεροσκάφος επέβαιναν 239 επιβάτες και από αυτούς περισσότεροι από 150 ήταν Κινέζοι.

Η China Life ανακοίνωσε ότι στο αγνοούμενο Boeing της πτήσης πτήση MH370 ήταν 32 πελάτες της και τώρα η εταιρία καλείτε να πληρώσει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ, στις οικογένειες των θυμάτων.

Η Gwyneth Paltrow παίρνει διαζύγιο

Μετά από δέκα χρόνια γάμου ήρθε το διαζύγιο για τη Gwyneth Paltrow και Chris Martin, frontman των «Coldplay».

Για να σταματήσουν οι διάφορες φήμες για τη σχέση του ζευγαριού, αποφάσισαν να προβούν σε ανακοίνωση λέγοντας ότι πάνω απ' όλα είναι οικογένεια, ότι αγαπιούνται και πως το διαζύγιό τους είναι φιλικό.

Μάλιστα πριν από λίγους μήνες το ζευγάρι είχε πάει διακοπές μαζί με τα δύο παιδιά τους.Η τελευταία κοινή τους εμφάνιση ήταν τον περασμένο Ιανουάριο σε φιλανθρωπικό γκαλα.

Πρωτότυπη διαφήμιση στο κέντρο του Λονδίνου

Περαστικού Λονδρέζοι έμειναν άφωνοι όταν διαπίστωσαν πως βίωναν μια αξέχαστη εμπειρία ακραίας φανταστικής πραγματικότητας.

Αν και επρόκειτο για φάρσα που σκηνοθετήθηκε από την εταιρία pepsi max για διαφημιστικούς λόγους πολλοί από τους περαστικούς και τους επιβάτες οι οποίοι περνούσαν ή περίμεναν κοντά σε γνωστή στάση λεωφορείου στο κέντρο του Λονδίνου σάστισαν βλέποντας σε μια ειδικά τοποθετημένη οθόνη να πέφτουν μετεωρίτες ή να πετούν ιπτάμενοι δίσκοι.

Βρέθηκε εργαστήριο κοκαΐνης αξίας 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων σε σπίτι δασκάλου στην Αγγλία

Βρέθηκε εργαστήριο κοκαΐνης αξίας 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων σε σπίτι δασκάλου στην Αγγλία

Δάσκαλος συνελήφθη να διατηρεί εργαστήριο επεξεργασίας κοκαΐνης αξίας 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων στο σπίτι του, σε αντιγραφή της τηλεοπτικής σειράς Breaking Bad.

Ο Macphallen Kuwale καταδικάστηκε σε 3ετή φυλάκιση όταν η αστυνομία βρήκε πάνω από 100 γραμμάρια κοκαΐνης, συσκευές κοπής και μια πρέσα στο σπίτι του στο Cardiff.

Το 'πε και το έκανε ο Ερντογαν, έκλεισε το TWITTER.

Έκανε πράξη την απειλή του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Από χθές, όχι μόνο έκλεισε το twitter, αλλά απέκλεισε και τους χρήστες του από κάθε πρόσβαση στο διαδίκτυο. το πρακτορείο Reuters αναφέρει πως η Τουρκική κυβέρνηση κάνοντας επίδειξη δύναμης έκλεισε και τους εναλλακτικούς DNS.

Κέρδισε τη μάχη με τις τράπεζες ο πιο χρεωμένος άνθρωπος

Ο Jerome Kerviel το 2008 έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο, μετά τον πανικό που προκάλεσε στο διεθνές τραπεζικό σύστημα, όταν άρχισε να ποντάρει επιθετικά κάνοντας άνοιγμα αξίας 50.000.000.000 ευρώ, σύμφωνα με τις κατηγορίες της SocGen.

Και χωρίς ενημέρωση των αρμοδίων, η αντίστοιχη αμερικάνικη ομοσπονδιακή τράπεζα μείωσε επιθετικά τα δικά της επιτόκια. Ο πανικός που προκλήθηκε είχε σαν αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε 5 χρόνια φυλάκισης και να του ζητηθεί να ξεπληρώσει τα 4.900.000.000 ευρώ που κόστισε στην SocGen η οικονομική του δραστηριότητα.

Τηλεπαρουσιαστής: Η Ρωσία θα κάνει στάχτη τις ΗΠΑ

Μια απίστευτη απειλή φαίνεται να έρχεται από τα χείλη ενός διάσημου παρουσιαστή στην τηλεόραση της Ρωσίας. Συγκεκριμένα ο Ντιμίτρι Κισελεβ παρουσιαστής του καναλιού Rossiya 1 απείλησε τις ΗΠΑ ότι η Ρωσία θα τις κάνει ραδιενεργό στάχτη.

Μάλιστα και με φόντο ένα τεράστιο πυρηνικό μανιτάρι ο παρουσιαστής είπε «Η Ρωσία είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που είναι πραγματικά ικανή να μετατρέψει τις ΗΠΑ σε ραδιενεργό σκόνη».

Πυλώνας της ΔΕΗ μέσα στο δρόμο. Τι άλλο θα δούμε;

Απίστευτο και όμως αληθινό... στην Οδό Ορειβασίου στην Πάτρα κοντά στο Γενικό Κρατικό Άγιος Ανδρέας η ΔΕΗ φαίνεται να έκανε μια δική της αλχημεία για την τοποθέτηση ενός πυλώνα.

Ο πυλώνας όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία καταλαμβάνει το μισό μέρος του οδοστρώματος και οι οδηγοί πρέπει να κάνουν προσπέραση του για να περάσουν. Τα ερωτήματα πολλά.. όπως, τι είχε πιεί ο υπεύθυνος κατασκευής του πυλώνα ή του δρόμου κατά τη διάρκεια της;

Πηγή: dentopisteuo.gr

Σελίδες