Ιούλιος 2014

10 θετικές επιβεβαιώσεις που μπορούν να σας αλλάξουν τη ζωή

Εάν πιστεύετε πως είμαστε αυτό που αισθανόμαστε, τότε η ζωή στην πραγματικότητα πηγάζει από τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Έτσι, η νοητή επανάληψη θετικών προτάσεων μπορεί να απογειώσει το πνεύμα σας και να σας προσγειώσει σε νέα επίπεδα! Είναι σημαντικό, λοιπόν, να μετατρέπουμε τις σκέψεις μας σε λέξεις και προτάσεις και τελικώς σε σκοπούς έτσι ώστε να μπορεί να φανερωθεί τι ακριβώς επιθυμούμε πραγματικά.

Tags: 

Aυτή είναι η γυναίκα με το μεγαλύτερο φυσικό στήθος στον κόσμο!

H 50χρονη Annie Hawkins-Turner που είναι διεθνώς γνωστή με το ψευδώνυμο Norma Stitz, είναι η γυναίκα με το μεγαλύτερο στήθος παγκοσμίως. Και φυσικά δεν πρόκειται για αποτέλεσμα κάποιας πλαστικής επέμβασης, αλλά για ένα από τα πολλά... θαύματα της φύσης. Γι' αυτό και έχει μπει και στο βιβλίο Γκίνες!

Δεν μπορεί να περπατήσει σε κατηφόρα, δεν μπορεί να κοιμηθεί μπρούμυτα, δεν μπορεί να οδηγήσει κανένα αμάξι, παρά μόνο ειδικά διαμορφωμένο 4x4 αυτοκίνητο ούτε να καθήσει σε μία από τις κλασικές θέσεις και να ταξιδέψει με αεροπλάνο.

Tags: 

Άνδρος

Η Άνδρος είναι η μεγαλύτερη μετά τη Νάξο νήσος των Κυκλάδων και πλησιέστερη στην Εύβοια, της οποίας αποτελεί φυσική συνέχεια, καθώς εκτείνεται ομοίως από ΒΔ προς ΝΑ. Η πρωτεύουσα του νησιού είναι η Άνδρος ή αλλιώς Χώρα.
Ιστορία

Tags: 

Γερμανός δήμαρχος εφευρίσκει ειδικό παγκάκι για εφήβους

________________________________________

Ένας δήμαρχος στη Γερμανία για να προσελκύσει το ενδιάφερον από τις άλλες πόλεις εγκατέστησε ένα ειδικο παγκάκι στο πάρκο για τους εφήβους της πόλης που αρνούνται να καθίσουν σωστά.

Ο Δήμαρχος Dieten Moerlein λοιπόν, σκέφτηκε να βάλει το κάθισμα στην κορυφή καθώς κατοίκοι της νοτιοδυτικής πόλης του Eppelheim κατήγγειλαν εφήβους οι οποίοι πάντα κάθονται στα παγκάκια στην κορυφή, και όχι στο κάθισμα με αποτέλεσμα να το λερώνουν με αυτόν τον τρόπο.

Tags: 

Αντίπαρος

Η Αντίπαρος (αρχ. Ωλίαρος) είναι μικρό βραχώδες κατοικημένο νησί του Νοτίου Αιγαίου στην καρδιά των Κυκλάδων, το οποίο απέχει λιγότερο από ένα ναυτικό μίλι από την Πάρο, με το λιμένα της οποίας συνδέεται με μικρό τοπικό πορθμείο. Στην νησίδα Σαλιαγκός βρίσκεται ο αρχαιότερος οικισμός των Κυκλάδων, ενώ το Δεσποτικό, ακατοίκητη νήσος στα νοτιοδυτικά της Αντιπάρου, αποτελεί τόπο μεγάλης αρχαιολογικής σημασίας.

Tags: 

Τον υπνώτισε και έκλεψε τις δωρεές

Ο λόγος για μία γυναίκα στην Πάντοβα της Ιταλίας, που κατάφερε να υπνωτίσει τον ιερέα και να κλέψει τις δωρεές των πιστών.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η γυναίκα είναι κατά πάσα πιθανότητα ρομά ηλικίας περίπου 35 ετών. Αφού υπνώτισε τον 71χρονο ιερέα, μπήκε σε περιοχή του ναού που απαγορεύεται να εισέρχονται οι γυναίκες και αφαίρεσε ποσό 1.800 ευρώ.
Όταν ο ιερέας συνήλθε από την ύπνωση, κατάλαβε τι είχε συμβεί και κάλεσε την αστυνομία, η οποία συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση.

Tags: 

«Επαναστάτησαν», επειδή δε τους αφήνουν να αντιγράψουν

Να επιτραπεί το δικαίωμα της αντιγραφής ζήτησαν δεκάδες εξαγριωμένοι γονείς και μαθητές στην επαρχία Χουμπέι της Κίνας, που έχει τη φήμη της περιοχής με ένα από τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχόντων μαθητών στις εξετάσεις «γκακάο».
Πρόκειται για πάρα πολύ δύσκολες εξετάσεις, που όσοι τις περνούν με επιτυχία, εισάγονται στα καλύτερα πανεπιστήμια της χώρας. Όταν ανακαλύφθηκαν 99 γραπτά με σχεδόν ίδιες απαντήσεις, ξέσπασε τεράστιο σκάνδαλο. Έτσι, η κυβέρνηση πήρε τα μέτρα της.

Tags: 

Φολέγανδρος

Η Φολέγανδρος είναι νησί των Κυκλάδων, μεταξύ της Σικίνου και της Μήλου. Απέχει 15 μίλια (ανατολικά) από τη Μήλο και 22 μίλια ΒΔ. από τη Σαντορίνη. Αποκαλείται επίσης και Πολύκαντρος ή Πολύκανδρος. Είναι επιμήκης νήσος με διεύθυνση Β.ΒΔ. προς Ν.ΝΑ., συνολικού μήκους 13 χλμ. και ελάχιστου πλάτους 1,1 χλμ. περί το μέσον που παρουσιάζει μορφολογία ισθμού, καλούμενου "Πόρτα", με δύο εκατέρωθεν κολπίσκους, τους Βαθύ και Πλάκα, που τη χωρίζουν σε δύο ισομήκη ορεινά και άδενδρα τμήματα.

Tags: 

Της το ανταπέδωσε

Διαβάστε πως ένας γάτος ανταπέδωσε με τον καλύτερο τρόπο, το γεγονός πως το νέο της αφεντικό τον μάζεψε έξω από ένα καταφύγιο στο Γουισκόνσιν των Η.Π.Α.
Η Άμι Γιουνγκ ζει στο Στάρτζεον Μπέι. Έχει διαπιστωθεί πως πάσχει από διαβήτη από την ηλικία των τεσσάρων ετών. Από μικρή έμαθε να είναι ιδιαίτερα προσεκτική όσον αφορά την υγεία της.[ad#ad-1]

Tags: 

Βρήκε το χαμένο της δακτυλίδι σε καρότο

Μια Σουηδή που είχε χάσει το δακτυλίδι του γάμου της πριν 16 χρόνια, το βρήκε γύρω από ένα καρότο που μεγάλωνε στον κήπο της!
Η Λένα Πάαλσον είχε χάσει το λευκό δακτυλίδι του γάμου της κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων του 1995, όταν μαγείρευε μαζί με τις κόρες της. Η κ. Πάαλσον έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι της, αλλά δεν μπόρεσε να το βρει.

Tags: 

Σελίδες