Αύγουστος 2014

Αυτή είναι πατέντα.

Υποψήφιος για το βραβείο της μεγαλύτερης ευρεσιτεχνείας του 2014 είναι ο έλληνας φυσικός Σωκράτης Ο.
Ο διεθνούς φήμης Έλληνας επιστήμονας έφτιαξε ένα οικιακό μηχάνημα το οποίο καθαρίζει τους ηλιόσπορους χωρίς να επέμβουμε εμείς και μας δίνει κατευθείαν τον καρπό χωρίς τα ενοχλητικά τσόφλια.

Το προιόν θα κοστίζει μόνο δυο ευρώ και θα πωλείται παντού σε όλον τον κόσμο.

Ο 36χρονος φυσικός δώρισε τα δικαιώματα της ευρεσιτεχνείας στο ελληνικό κράτος θέλοντας έτσι να βοηθήσει να βγούμε απο το τέλμα...

Tags: 

Διακοπές με φούντες!!!

Μια περίεργη σύλληψη συνέβει σε πλοίο που διασχίζει καθημερινά το Αιγαίο Πέλαγος.
Τουρίστας απο χώρα της ανατολικής Ευρώπης είχε στις αποσκευές του 45 κιλά χασις.
Η μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών που κατασχέθηκε απο τους ανθρώπους της δίωξης ναρκωτικών ήταν όπως δήλωσε στην κατάθεση του για προσωπική του χρήση τους δυο μήνες που θα βρισκόταν στην πατρίδα μας...

Tags: 

Αλλαγή «σκυτάλης» στην πρυτανεία του ΑΠΘ

Ένα «δημόσιο, άριστο Πανεπιστήμιο, με διεθνή ακτινοβολία» οραματίζεται ο νέος του πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), καθηγητής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Περικλής Μήτκας, ο οποίος προτίθεται να διοικήσει την επόμενη τετραετία με την αρχή ότι «δεν περιμένω τίποτα από το υπουργείο Παιδείας, ούτε να μας σώσει κανένας άλλος». Ο κ. Μήτκας παρέλαβε, σήμερα, επισήμως καθήκοντα από τις Πρυτανικές Αρχές της τετραετίας 2010-2014.

Τίνος είναι βρε γυναίκα τα παιδιά!!!

Ο 32χρονος επιχειρηματίας απο την αθήνα ζούσε αρμονικά με τη γυναίκα του και τα τρία του παιδιά στο Γαλάτσι.
Ο κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ένας 40χρονος φίλος της γυναίκας και συχνά πυκνά επισκεπτόταν το ζευγάρι.
Όμως κάποια στιγμή μπήκαν ψύλλοι στα συτιά του 32χρονου και χωρίς να πει τίποτα στην γυναίκα του πήγε τα παιδιά για τέστ DNA και όταν βγήκαν τα αποτελέσματα έχασε τη γη κάτω απο τα πόδια του.
Το τέστ απέδειξε πως κανένα απο τα τρία παιδιά δεν ήταν δικά του!!!

Tags: 

Fight Club στη Θεσσαλονίκη

Θαυμαστές της πασίγνωστης κινηματογραφικής ταινίας μαζεύτηκαν στη Θεσσαλονίκη και ίδρυσαν τη δική τους λέσχη Fight Club.
Είναι μια λέσχη μόνο για άντρες καθώς τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχει το ξύλο.
Οι συμμετέχοντες για να μπούν στη λέσχη θα πρέπει να συμμετάσχουν σε έναν καυγά όπως τον αποκαλούν,για να αποδείξουν πως το λέει η καρδιά τους και πως δεν φοβούνται.
Τις περισσότερες φορές καταλήγουν στο νοσοκομείο παίρνοντας όμως το χρίσμα για την είσοδο τους στη λέσχη της οποίας τα προνόμια είναι άγνωστα ακόμη και σε μας...

Tags: 

Ολόχρυσο περιδέραιο...

Το αυτοκίνητο της νεαρής ξανθιάς παρουσιάστριας δεν είχε ίχνη παραβίασης...
Ωστόσο η 25χρονη βρήκε στη θέση του συνοδηγού ένα περιδέραιο απο μασίφ χρυσό το οποίο είχε βάρος πάνω απο 800 γραμμάρια.

Δεν μπορούσε να το πιστέψει η νεαρή πως κάποιος είχε παραβιάσει το αυτοκίνητο της χωρίς το παραμικρό ίχνος,αλλά απο την άλλη πλευρά δεν το κατήγγειλε στην αστυνομία γιατί προτίμησε να κρατήσει το πανάκριβο δώρο του κρυφού της θαυμαστή...

Tags: 

Βρέθηκε φώκια στο λιμάνι του πειραιά...

Το πτώμα μιας ενήλικης φώκιας βρήκαν άντρες του λιμενικού στη αποβάθρα Ε1 του πειραιά.
Το άτυχο ζώο μάλλον είχε παρασυρθεί απο πλοίο της γραμμής και τα ρεύματα το ξέβρασαν στο κεντρικό λιμάνι της χώρας μας.
Είναι η πολλοστή φορά που κάποιο άμοιρο ζώο πέφτει νεκρό απο τα χέρια των ασυνείδητων καπετάνιων των επιβατηγών πλοίων και οι ένοχοι μένουν ακόμα ατιμώρητοι!!!

Tags: 

Άλογα με κεραίες στον Καναδά...

Ένα παράξενο είδος αλόγων ανακαλ΄υφθηκε το 2012 στον Καναδά.

Σε γυρίσματα για εκπομπή του National Geografic οι επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος αλόγου το οποίο δεν έχει καμμία διαφορά με τα άλογα που ξέρουμε πλην των δυο κεραιών που έχουν στο κεφάλι,πίσω απο τα αυτιά.
Οι κεραίες αυτές όπως λένε οι επιστήμονες μπορούν να κάνουν το άλογο να βλέπει ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι...
Κάποιες κακές γλώσσες λένε οτι τα άλογα είναι αποτέλεσμα γενετικών μεταλλάξεων που διεξξήγαγαν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες!!!

Tags: 

Την πάτησε άσχημα!!

Σε ερωτικές περιπέτειες αποφάσισε να μπει μια παντρεμένη γυναίκα απο το Κιλκίς,παρά του πολλά χρόνια γάμου που μετρούσε.

Η νεαρή γυναίκα,της οποίας το όνομα ζητήθηκε απο τις αρχές να μην αποκαλυφθεί,διατηρούσε δεσμό με έναν νεαρό,συνέταιρο του άντρα της και πολύ στενο οικογενειακό φίλο.

Η κατάσταση όμως ξέφυγε όταν η γυναίκα ζήτησε απο τον νεαρό να διακόψουν τη σχέση τους γιατί φοβόταν πως ο σύζυγος της είχε αρχίσει να έχει υποψίες.

Tags: 

Ήξερε τι έκανε...

Ένα ιδιαίτερο περιστατικό έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο σε συνοικιακό μπαράκι.Θαμώνας ενος απο τα μπαρ της περιοχής έχοντας πιεί πολύ παραπάνω αρνείται να πληρώσει το λογαριασμό που του ανακοινώθηκε και εκτοξεύοντας απειλές σε όλους τράβηξε μαχαίρι.
Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του ο ιδιοκτήτης βρήκε τον τρόπο να τον πλησιάσει και τον έπεισε να αφήσει το μαχαίρι για να πιούνε μερικά ποτά δωρεάν.

Tags: 

Σελίδες