Μάιος 2015

Μάντσεστερ: 35χρονη δασκάλα κατειγορείται πως αποπλάνησε 13χρονο!

Εγώ γιατί δεν είχα τέτοιες δασκάλες όταν ήμουν 12;

Η 35χρονη Louise Aspinall, είναι από το Μάντσεστερ και εκκολαπτόμενη δασκάλα. Κατηγορείται πως αποπλάνησε έναν 13χρονο μαθητή της και συγκεκριμένα πως τον παρέσυρε στο σπίτι της και έκανε μαζί του σεξ στο συζυγικό της κρεβάτι.

Αυτά είναι: Παντρεύτηκε την πλαστική κούκλα του!

Τι άλλο θα δούμε σ' αυτόν τον κόσμο;!

Ο Everard Cunion, ένας 55χρονος άντρας από το Dosert του Ηνωμένου Βασιλείου, χώρισε από την γυναίκα του στα μέσα της δεκαετίας του '90. Μέχρι εδώ, όλα φυσιολογικά.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα έψαχνε την απόλυτη σύντροφο να σταθεί στο πλευρό του. Φαίνεται όμως πως είχε πολλές απαιτήσεις από τις υποψήφιες νύφες, και γι' αυτό δυσκολεύτηκε πολύ. Μέχρι που απογοητεύτηκε και είπε να δοκιμάσει την τύχη του με λιγότερο αληθινές γυναίκες.

Καλοκαιρινές διακοπές τον χειμώνα!

Μπορεί να έρχεται καλοκαίρι, αλλά ξέρετε τι λένε για των φρονίμων τα παιδιά! Διακοπές σε εξωτικούς, καλοκαιρινούς προορισμούς μας προτείνει γνωστή Νορβηγική αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail η Norwegian airlines, πρόκειται να διαθέσει στο κοινό φτηνά αεροπορικά εισιτήρια από το Λονδίνο στην Καραϊβική στην καρδιά του χειμώνα και συγκεκριμένα τον μήνα Νοέμβριο. Οι τιμές των εισιτηρίων μετ'επιστροφής θα ξεκινούν από τα 500 ευρώ περίπου ενώ η τιμή ενός τέτοιου εισιτηρίου από άλλες αεροπορικές εταιρίες ανέρχονται στα 925 ευρώ περίπου.

Παιδιά, αλήθεια, ανοίγουν μουσείο με περιττώματα οι άνθρωποι!

Δεν κάνουμε πλάκα! Σε λίγο καιρό, μέσα δηλαδή στο καλοκαίρι του 2015, αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στο κοινό ένα μουσείο διαφορετικό από τα άλλα: είναι το Μουσείο που θα εκθέτει... κόπρανα!

Από εδώ και πέρα, αν τυχόν βρεθείτε στην επαρχία της Piacenza, κοντά στο Μιλάνο, να ξέρετε πως υπάρχει σε ένα κάστρο το The Shit Museum, δηλαδή το μουσείο σκατού!

Βρετανία: Βουλευτής ετών 20!

Πολλές εκπλήξεις επιφύλασσε η κάλπη στις απερχόμενες εκλογές στην Μεγάλη Βρετανία! Η μόλις 20 ετών υποψήφια του Σκοτσέζικου Εθνικού Κόμματος, Μάρε Μπλακ, εξελέγη βουλευτίνα κερδίζοντας με μεγάλη διαφορά τον αντίπαλό της, Ντάγκλας Αλεξάντερ. Να σημειώσουμε εδώ πως ο Ντάγκλας Αλεξάντερ αποτελεί μία από τις κεντρικές μορφές του Εργατικού Κόμματος.

Η Μάρε Μπλακ είναι φοιτήτρια πολιτικής επιστήμης. Κατάφερε να συγκεντρώσει 23.548 ψήφους έναντι 17.864 του Αλεξάντερ, ο οποίος αναγνώρισε την ήττα του και χαιρέτισε την “εξαίρετη εκστρατεία” την οποία διεξήγαγε η νεαρή αντίπαλός του.

Παντρεύεται ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου τον σύντροφό του!

O Σαβιέ Μπετέλ, πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, τον γνωρίσαμε καλύτερα μετά την κόντρα του με τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. κ.Νικολόπουλο.

Ο Σαβιέ Μπετέλ λοιπόν στις την 15η Μαΐου, παντρεύεται με τον επι χρόνια σύντροφό του, τον Βέλγο Γκοτιέ Ντεστενέ, όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο το περιβάλλον του.

Ο γάμος τους έρχεται λίγους μόλις μήνες αφού νομιμοποιήθηκε ο γάμος μεταξύ προσώπων του ίδιου φύλου στην χώρα.

Μαύρα τα μαντάτα για τις εταιρείες με ξυριστικά είδη!

Μαύρα τα μαντάτα για τις ανά τον κόσμο εταιρείες που έχουν ως αντικείμενο τα ξυριστικά είδη για τους άντρες!

Η μόδα των τελευταίων ετών που θέλει τους άντρες με μούσια έχουν φέρει τις εταιρίες που πουλάνε ξυραφάκια, after-shave, αφρούς ξυρίσματος κτλ, στα πρόθυρα της κατάρρευσης! Αλήθεια, τα οικονομικά δεδομένα δείχνουν πως η κατάσταση είναι πλέον σοβαρή. Η πτώση των κερδών που καταγράφεται στους ισολογισμούς τους τα τελευταία χρόνια, οπότε και ενέσκηψε η μόδα με το πλούσιο μούσι, είναι σημαντική. Οι πωλήσεις έχουν πέσει κατακόρυφα.