Έχει συγκλονίσει το βίντεο με τον 8χρονο που σώζει την 5χρονη από ελέυθερους σκοπευτές!

Το δράμα φαίνεται να μην έχει τέλος στην Συρία, όπου η εμφύλια διαμάχη είναι ακόμα σε πλήρη εξέλιξη! Δυστυχώς, θύματα ενός τέτοιου πολέμου, όπως και σχεδόν κάθε πολέμου, είναι οι άμαχοι.

Τα παιδιά στη Συρία φαίνεται πως έχουν μεγαλώσει πολύ και απότομα. Τόσο πολύ, που ένα 8χρονο αγοράκι, αναγκάζεται να πράξει σαν ήρωας, και τίποτα λιγότερο από αυτό, για να σώσει την ζωή ενός μόλις 5 χρόνων κοριτσιού από βέβαιο θάνατο. Το κοριτσάκι είχε ακινητοποιηθεί ανάμεσα σε διασταυρωμένα πυρά ελευθέρων σκοπευτών.

Το βίντεο με την σκηνή αυτή, κάνει τα τελευταία 24ωρα τον γύρο του διαδικτύου, με μάλλον λάθος τίτλο, αφού όλοι τονίζουν την αυτοθυσία του παιδιού αυτού. το σημαντικό είναι όμως, το τι έχει τραβήξει το παιδί αυτό, ώστε να ξέρει πως πρέπει να προσποιηθεί τον νεκρό, για να γλυτώσει από τα πυρά τους. Το σημαντικό είναι, πως οι άνθρωποι αυτοί είναι τόσο φανατισμένοι, που δεν σταματούν τους πυροβολισμούς ακόμα κι όταν βλέπουν πως ανάμεσα στα πυρά τους έχουν εγκλωβιστεί παιδιά, που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα ήξεραν καν να διαβάζουν ακόμα ή τώρα θα μάθαιναν.

Υπολογίζεται πως μέχρι τώρα, πάνω από 11.000 παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους από το 2011 όταν ξέσπασε ο εμφύλιος πόλεμος.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο: