Ιούλιος 2020

Συναρπαστικό ξενοδοχείο όπου οι επισκέπτες ισχυρίζονται ότι έχουν δει το «φάντασμα της Mary Queen of Scots»

Η ανατολική Αγγλία είναι γεμάτη ιστορία, με κάστρα, καθεδρικούς ναούς και ακόμη και ξενοδοχεία με περίεργες ιστορίες.

Ένα ιδιαίτερο σημείο στο Wansford, κοντά στο Peterborough έχει γίνει ένα ενδιαφέρον σημείο για όσους μαθαίνουν για το παρελθόν και εκείνους που γοητεύονται από το παραφυσικό, αναφέρει το Cambridgeshire Live.

Το εκπληκτικό Haycock Manor Hotel χρονολογείται από τον 16ο αιώνα και είναι ένα πρώην πανδοχείο από τις όχθες του ποταμού Nene, το οποίο θεωρείται ότι έχουν επισκεφτεί κάποια διάσημα πρόσωπα όλα αυτά τα χρόνια.

Μυστηριώδες «κιτ δολοφονίας βαμπίρ» που περιλαμβάνει πιστόλι και μαχαίρι βγαίνει σε δημοπρασία

Ένα "κιτ δολοφονίας βαμπίρ" που περιέχει πιστόλι μεγέθους τσέπης και αντίγραφο της Καινής Διαθήκης του 19ου αιώνα βγαίνει στο σφυρί.

Το δοχείο με γοτθική εμφάνιση, αξίας μεταξύ 2.000 και 3.000 £, έρχεται επίσης συσκευασμένο με πένσα, κομπολόι και ένα μπουκάλι με δόντια καρχαρία.

Επίσης μέσα στο μεταλλικό κουτί βρίσκεται ένα κομπολόι με χάντρες από ελεφαντόδοντο, καθώς και ένα μπλε φιαλίδιο με μυστηριώδη περιεχόμενο και ένα ασημένιο μαχαίρι τσέπης.

Και μέσα στο καπάκι υπάρχει μια οβάλ ζωγραφική από σμάλτο που απεικονίζει την ανάσταση του Ιησού Χριστού.

Μικρό παιδί ισχυρίζεται ότι μια «τρομακτική» κυρία τον επισκέπτεται στο κρεβάτι κάθε βράδυ και του ζητάει κάτι

Ένα νεαρό αγόρι φοβάται να πάει για ύπνο καθώς ισχυρίζεται ότι μια «τρομακτική» κυρία επισκέπτεται το δωμάτιό του κάθε βράδυ για μια εβδομάδα και έχει τρομάξει τους συγγενείς του.

Ανεξάρτητα από το πόσο χρονών, οι εφιάλτες δεν είναι ποτέ ευχάριστοι.

Αλλά μια οικογένεια δεν μπορεί να καταλάβει εάν οι ανατριχιαστικοί φόβοι του παιδιού τους βασίζονται σε κακά όνειρα ή αν υπάρχουν περισσότερα σε αυτά.

Το νεαρό αγόρι ισχυρίζεται ότι βλέπει μια παράξενη κυρία στο δωμάτιό του κάθε βράδυ - και κάνει ένα παράξενο αίτημα.

‘Ανθρωπος πέφτει μέσα από το πάτωμα του σπιτιού και βυθίζεται στα 30 πόδια

Οι πυροσβέστες στο Κονέκτικατ δήλωσαν ότι ένας άντρας επέζησε με μικρούς τραυματισμούς όταν έπεσε από το πάτωμα του σπιτιού ενός φίλου και έπεσε σχεδόν 30 πόδια κάτω σε ένα πηγάδι κάτω από το σπίτι.

Το πυροσβεστικό τμήμα Guilford και το αστυνομικό τμήμα Guilford δήλωσαν ότι ο Christopher Town βοηθούσε έναν φίλο να μεταφέρει έπιπλα στο σπίτι όταν το πάτωμα υποχώρησε κάτω από αυτόν και έπεσε σχεδόν 30 πόδια κάτω σε ένα πηγάδι κάτω από το σπίτι, μέσα στο κρύο νερό στο κάτω μέρος.