Ίσως να μην αυτοκτόνησε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης τελικά!

Η εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη και το τραγικό του τέλος έχουν συγκλονίσει όλους όσους έχουν μάθει γι' αυτήν την υπόθεση. Μία όμως καινούρια λεπτομέρεια, πολύ σημαντική έρχεται στο φως και ανατρέπει πολλά από όσα ξέραμε. Φαίνεται πως το σενάριο της αυτοκτονίας δεν είναι σίγουρο...

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου φοιτητή, η έκθεση του ιατροδικαστή μιλάει για φαινόμενη αυτοχειρία και όχι απλά αυτοχειρία. Λέει δηλαδή πως ο ιατροδικαστής αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο 20χρονος να μην έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του, αλλά να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Λέει συγκεκριμένα πως «η ιατροδικαστική έκθεση μιλάει για φαινόμενη αυτοχειρία τουτέστιν για κάτι το οποίο δεν είναι απολύτως βέβαιο. To γεγονός ότι λείπει ένα μεγάλο τμήμα του σώματος του μακαρίτη του Βαγγέλη, εμπόδισε τον ιατροδικαστή να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα».

Ο δικηγόρος μάλιστα περιμένει να πάρει τη δικογραφία στη χέρια του, έτσι ώστε να είναι σίγουρος αν προκύπτουν αδικήματα από τις συμπεριφορές κάποιων συμφοιτητών.