Από Δευτέρα οι Τοτσέ, Φορναρόλι και Μπουμσόνγκ

γράφει: Δημήτρης Μιχάλης

 

Συνεχίστηκε με διπλη προπόνηση, αλλά και αρκετές απουσίες, η προετοιμασία του Παναθηναϊκού την Τετάρτη στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Απείχαν από το κανονικό πρόγραμμα οι Μπουμσόνγκ, Τοτσέ, Φορναρόλι, Σο, Τριανταφυλλόπουλος και Ταμπάκης, αλλά οι τρεις πρώτοι θα μπουν κανονικά από Δευτέρα και θα τεθούν στην διάθεση του Φερέιρα για το ματς με της Κομοτηνής. Προληπτικά εκτός για 1-2 μέρες ο Καπίνο.

 

Υστερα από την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Τοτσέ, δεν διαπιστώθηκε κάποιο σοβαρό εύρημα. Ο Ισπανός φορ ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα στο δεξιό οπίσθιο μηριαίο και από Δευτέρα θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα.
Στη σημερινή πρωινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο. Ατομικά προπονήθηκαν οι Μπουμσόνγκ, Σο και Τριανταφυλλόπουλος, ενώ ο Τοτσέ υποβλήθηκε σε θεραπεία.
Το απόγευμα το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες και παιχνίδι 5v5 με παραλλαγές. Ατομικά προπονήθηκαν οι Σο και Τριανταφυλλόπουλος, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Μπουμσόνγκ, Τοτσέ, Φορναρόλι και Ταμπάκης.
Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Καπίνο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί δικέφαλο και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους. Αναμένεται να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα για 1-2 ημέρες όπως και ο Φορναρόλι.
Πρόβλημα με το χορτάρι στο ΟΑΚΑ, δεν ανησυχούν στην ΠΑΕΗ συναυλία των Red Hot Chili Peppers προκάλεσε φθορά στο χορτάρι του ΟΑΚΑ, αλλά όπως λένε οι πράσινοι "η κατάσταση δεν είναι και τόσο τραγική, όπως τότε με την Μαντόνα". Μάλιστα, από την ΠΑΕ πιστεύουν πως το γήπεδο θα είναι σε καλή κατάσταση την 4η αγωνιστική, όταν ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο. Εξάλλου, το πρωί της Τετάρτης ο ποδοσφαιριστής της ομάδας νέων ου Παναθηναϊκού Χρήστος Κασαπάκης, υποβλήθηκε σε συνδεσμοπλαστική προσθίου χιαστού δεξιού γόνατος από τον γιατρό της ομάδας Παναγιώτη Κουλουμέντα. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης του ποδοσφαιριστή υπολογίζεται σε 6 μήνες.