Γερμανοί γιατροί της ομοιοπαθητικής, έδωσαν αρσενικό για θεραπεία του Έμπολα!

Φαίνεται πως οι συγκεκριμένοι, θυμήθηκαν τους προγόνους τους στα SS. Αν δεν είναι Μενγκελιστές, δεν εξηγείται αλλιώς η απίστευτη αυτή είδηση. Δείτε και μόνοι σας και φρίξτε:

Οι δύο Γερμανοί γιατροί της ομοιοπαθητικής, οι Dr Ortrud Lindemann και Dr Richard Hiltner, έδωσαν αρσενικό για θεραπεία του Έμπολα σε ασθενείς στην Λιβερία!

Η κατάσταση με τον Έμπολα έχει φτάσει σε οριακό σημείο στην Αφρική, κι έτσι, απελπισμένοι και απογοητευμένοι οι ασθενείς δοκιμάζουν τα πάντα προκειμένου να γλυτώσουν από αυτή την νέα μάστιγα. Έτσι, εμπιστεύτηκαν την τύχη τους σε αριβίστες γιατρούς ομοιοπαθητικής, οι οποίοι αντί να τους κάνουν καλά, τους δηλητηρίασαν με αρσενικό, δηλητήριο κροταλία, εκχύλισμα Ισπανικής μύγας κ.α.

Οι "γιατροί", έφτασαν στην Λιβερία πριν μερικούς μήνες, πάνω στο φονικό ξέσπασμα του ιού, προκειμένου να αποδείξουν πως η θεραπεία τους δουλεύει. Με την έλλειψη που υπάρχει σε ιατρικό προσωπικό, δεν ήταν δύσκολο να τους ανατεθεί κάποιο νοσοκομείο. Εγκαταστάθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης Γκάντα, στα βόρεια της χώρας, όπου και άρχισαν να δηλητηριάζουν ανυποψίαστους ασθενείς.