Γυναίκα καλεί την αστυνομία αφού εντοπίζει «ανθρώπινο δάκτυλο» να ξεπροβάλει από το έδαφος - αλλά είναι μια πατάτα

Ενώ περπατούσε έξω το σκύλο της, η Katie Wilkinson εντόπισε κάτι μάλλον περίεργο σε ένα λασπωμένο πεδίο.

Η 26χρονη από το Winlaton, Gateshead, συνάντησε αυτό που πίστευε ότι ήταν "ανθρώπινο δάκτυλο" που βγαίνει από το έδαφος.

Περπατούσε μια διαφορετική διαδρομή από το συνηθισμένο και παρακολουθούσε στενά την υγρή λάσπη για να μην γλιστρήσει όταν παρατήρησε κάτι στο χώμα.

Αποφάσισε να ρίξει μια πιο προσεκτική ματιά και τράβηξε μια φωτογραφία για να δείξει στους άλλους να δουν τι νόμιζαν ότι είναι.

Όποιος είδε την εικόνα ήταν γρήγορος να συμφωνήσει ότι το μυστηριώδες αντικείμενο μοιάζει με δάχτυλο, οπότε μόλις έφτασε στο σπίτι, η Κάτι αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία και να το αναφέρει.

Κάλεσε το 101 και μέσα σε πέντε λεπτά ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας ήταν έξω από την πόρτα της.

Η Κάτι πήρε αξιωματικούς στην τοποθεσία όπου βρήκε το «δάχτυλο» και άρχισαν να ερευνούν.

Περισσότεροι αστυνομικοί, λοχίες και ντετέκτιβ έφτασαν στη σκηνή και έπρεπε να δείξει τη φωτογραφία που είχε τραβήξει σε καθέναν από αυτούς.

Ένας ντετέκτιβ συμφώνησε ότι μοιάζει με δάχτυλο, αλλά μετά από ώρες αναζήτησης και χωρίς αποτελέσματα, τα σκυλιά sniffer μπήκαν και σύντομα ανακάλυψαν ότι δεν ήταν καθόλου μέρος του ανθρώπινου σώματος.

Ήταν απλώς μια πατάτα.

Μιλώντας για τη δοκιμασία, η Katie είπε: «Καθώς περπατούσα, είδα κάτι να βγαίνει από το έδαφος και αμέσως σκέφτηκα ότι έμοιαζε με δάχτυλο.

"Έσκυψα για να πλησιάσω λίγο και να τραβήξω μια φωτογραφία.

"Σκέφτηκα σίγουρα ότι δεν μπορεί να είναι δάκτυλο, πρέπει να είναι απλώς ένα περίεργο φυτό ή κάτι τέτοιο. Συνέχισα με τα πόδια μου και γύρισα στο σπίτι.

«Δεν μπορούσα να σταματήσω να το σκέφτομαι. Απλώς γύριζα στο κεφάλι μου ότι θα μπορούσε να ήταν ένα δάχτυλο. Θα μπορούσε να είχε αποκοπεί από το πόδι κάποιου ή θα μπορούσε ακόμα να είναι προσκολλημένο σε ένα σώμα.

«Έφτασα στο σπίτι, μετά κοίταξα τη φωτογραφία που είχα τραβήξει ξανά και ήμουν πεπεισμένη ότι ήταν δάχτυλο. Το έστειλα σε όλους τους φίλους και την οικογένειά μου και ρώτησα τι νόμιζαν. Ήθελα επίσης να βεβαιωθώ σίγουρα δεν ήμουν χαζή.

"Κάθε άτομο απάντησε λέγοντας ότι ήταν σίγουρα δάκτυλο."

Συνέχισε: "Αυτό το επιβεβαίωσε για μένα και αποφάσισα ότι έπρεπε να τηλεφωνήσω στην αστυνομία. Κάλεσα το 100 και τους είπα ότι βρήκα ένα δάχτυλο να βγαίνει από το έδαφος.

«Αφού έκανα το τηλεφώνημα και είπαν ότι κάποιος ήταν στο δρόμο του, άρχισα να κλαίω και ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αναπνεύσω.

"Κάλεσα τη μαμά μου να της ενημερώσει τι συνέβαινε και γύρισε ακόμη και σπίτι νωρίς από τη δουλειά γιατί όλοι πίστευαν ότι βρήκα ένα σώμα."

«Όταν έφτασα έπρεπε να εξηγήσω και να δείξω την εικόνα σε όλους τους αστυνομικούς που ήταν εκεί. Τότε όλοι άρχισαν να ψάχνουν, περπατούσα μέσα και έξω από το χωράφι προσπαθώντας να το βρω ξανά. Είχε φύγει από το σημείο που το βρήκα.

«Κατά τη διάρκεια της έρευνας, όλο και περισσότεροι άνθρωποι έφταναν. Περισσότεροι αστυνομικοί, λοχίες και ντετέκτιβ. Κάθε φορά που έφταναν μια ομάδα νέων ανθρώπων έπρεπε να δείξω την εικόνα και να εξηγήσω τι είχε συμβεί. Όλη η αστυνομία, οι λοχίες και ο ντετέκτιβ σκέφτηκαν ότι ήταν ένα δάχτυλο.

"Μετά από περίπου δύο ώρες αναζήτησης στο μαύρο πεδίο μέσα στο λασπωμένο έδαφος, αποφασίστηκε να φέρουν μερικά σκυλιά sniffer για να βοηθήσουν στην αναζήτηση.

«Μόλις ένιωσα γεμάτη από πανικό και φόβο. Υπήρχαν δύο σκυλιά και οι χειριστές τους, περίπου επτά αυτοκίνητα της αστυνομίας, πολλά αστυνομικά, δύο ντετέκτιβ και λίγοι λοχίες στη σκηνή τώρα. Ένιωσα σαν να ήμουν σε ένα ντοκιμαντέρ δολοφονίας.

"Τα σκυλιά στάλθηκαν στο χωράφι και μέσα σε 45 λεπτά είχαν βρει αυτό που νόμιζα ότι ήταν δάκτυλο. Ένας από τους λοχίες με πλησίασε και μου είπε" είναι αυτό το δάχτυλό σου; "

«Έπεσε τότε το χέρι του που κρατούσε μια πατάτα. Αισθάνθηκα αμέσως τόσο ντροπιασμένη. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είχα σπαταλήσει όλο το χρόνο τους για μια πατάτα.

«Ήμουν τόσο απολογητική. Απλώς συνέχισα να επαναλαμβάνω ότι λυπάμαι πολύ που σπατάλησα το χρόνο τους. Ένιωσα απαίσια. Με διαβεβαίωσαν ότι είχα κάνει το σωστό».

Πρόσθεσε: «Ο ντετέκτιβ είπε« Σκέφτηκα ακόμη και εγώ ότι ήταν δάκτυλο και είμαι ντετέκτιβ ». Αυτό με έκανε να νιώθω καλύτερα και με διαβεβαίωσε ότι δεν θα τρελαινόμουν νομίζοντας ότι βρήκα ένα δάχτυλο.

«Παρόλο που είχα τρομοκρατηθεί, ανακουφίστηκα τόσο πολύ που ήταν μια πατάτα. Δεν ξέρω πώς θα το αντιμετώπιζα αν ήταν δάκτυλο ή αν είχε συνδεθεί με ένα σώμα».

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας της Northumbria σχολίασε: "Λίγο πριν από τις 5 μ.μ. στις 5 Ιανουαρίου, λάβαμε μια αναφορά για ύποπτο σώμα που βρέθηκε στην περιοχή του Γουίνλατον στη Δυτική Λωρίδα.
Αναφέρθηκε από ένα μέλος του κοινού ότι είχαν βρει αυτό που πίστευαν ότι ήταν μερικώς θαμμένο πόδι.

"Οι αξιωματικοί παρευρέθηκαν στη σκηνή, αλλά προέκυψε ότι η ανακάλυψη ήταν στην πραγματικότητα μια πατάτα, η οποία είχε εκληφθεί ως δάκτυλο.

"Είμαστε ικανοποιημένοι που η αναφορά έγινε με καλή πίστη και πάντα θα ενθαρρύνουμε όποιον βλέπει κάτι ύποπτο να το αναφέρει μέσω της σελίδας" Πείτε μας κάτι "στον ιστότοπό μας ή τηλεφωνώντας στο 100."