Δεν θα πιστέψετε τί έκανε αυτός ο άντρας για να μην πληρώσει!

Πολλοί άνθρωποι έχουν προσπαθήσει να αποφύγουν να πληρώσουν το λογαριασμό τους σε κάποιο εστιατόριο, είτε γιατί δεν τους άρεσε το φαγητό, είτε γιατί είδαν κάτι που δεν τους άρεσε, όπως π.χ μία πολύ βρώμικη κουζίνα ή ένας αγενής σερβιτόρος.

Αυτό που έκανε ο άντρας της φωτογραφίας όμως σίγουρα δεν το έχει ξανακάνει κανείς! Ο λόγος για τον 28χρονο Christopher Baker απο το Sunderland, ο οποίος αποφάσισε να γιορτάσει μόνος του τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και μάλιστα χωρίς να πληρώσει ούτε ένα δολάριο, απαλαμβάνοντας ένα ρομαντικό δείπνο...ολομόναχος στο Borneo Bistro.

Αφού έφαγε όλο του το φαγητό, έβγαλε απο την τσέπη του ένα μικρό, κατοικίδιο τρωκτικό και το άφησε ελεύθερο, αρχίζοντας να φωνάζει. Ζήτησε λοιπόν τα 7 δολάρια που έδωσε για το γεύμα πίσω και η διεύθυνση του εστιατορίου πανικόβλητη τον πλήρωσε αμέσως.

Μόλις όμως είδαν τα πλάνα απο την κάμερα ασφαλείας, είδαν τον νεαρό να βγάζει το μικρό ζωάκι απο την τσέπη και να το αφήνει πάνω στο τραπέζι και έτσι κατάλαβαν τί είχε γίνει. Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία υποχρέωσε τον 28χρονο...τσαμπατζή να επιστρέψει ντροπιασμένος στο εστιατόριο και να πληρώσει κανονικά το γεύμα του.

Tags: