Είναι αλήθεια πως οι Pitt και Jolie ετοιμάζονται για μία ακόμα υιοθεσία;

Πρόκειται ίσως για το πιο διάσημο πολύτεκτο ζευγάρι της σόου μπιζ. Προφανώς και μιλάμε για τον Βrad Pitt και Angelina Jolie, οι οποίοι έχουν ούτε λίγο ούτε πολύ 6 παιδιά! Αν και δικά τους, βιολογικά είναι μόνο τα τρία, έχουν υιοθετήσει τρία ακόμα παιδιά, τον Maddox, τον Pax και την Zahara, που τα έκαναν οικογένειά τους και τους χάρισαν μια ζωή με κάθε άνεση.

Ο 13χρονος Maddox έχει καταγωγή από την Καμπότζη. Ο 11χρονος Pax γεννήθηκε στο Βιετνάμ, και υιοθετήθηκε από την Angelina Jolie όταν ήταν τεσσάρων χρόνων. Η 10χρονη τρισχαριτωμένη Zahara, γεννήθηκε στην Αιθιοπία και σίγουρα θα μακαρίζει την τύχη της που απέκτησε μία τέτοια λαμπερή οικογένεια.

Το ζεύγος έχει αποδείξει πολλάκις πως τα βάσανα του κόσμου γύρω τους δεν τους αφήνουν ασυγκίνητους. Φήμες τους θέλουν να ετοιμάζονται να αποκτήσουν και νέο μέλος στην οικογένειά τους, αφού οι εξελίξεις στην Συρία τους έχουν ευαισθητοποιήσει για ακόμα μια φορά. Μάλιστα, πηγή αναφέρει πως η 39χρονη σταρ, που έχει βρεθεί 6 φορές στα στρατόπεδα προσφύγων της Συρίας σαν πρέσβειρα του ΟΗΕ, έχει συγκινηθεί μέχρι δακρύων πολλές φορές για την τύχη των ορφανών αυτών παιδιών και τώρα έχει κινήσει ήδη τις πρώτες διαδικασίες για την υιοθεσία ενός κοριτσιού από την πληγείσα χώρα.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως η Angelina θεωρεί κατάλληλη την περίοδο αυτή, αφού ύστερα από την αφαίρεση των ωοθηκών που έκανε πρόσφατα, νιώθει πανέτοιμη και πάλι, να γίνει μητέρα. Αν τελικά η φήμη αυτή ισχύει, θα χαρίσουν σε ένα ακόμη παιδί μια παραμυθένια ζωή!