Εκατομμύρια Κόστιζαν οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ

Πραγματικό πάρτυ απάτης και σπατάλης είχαν στήσει συνδικαλιστές τις ΔΕΗ και πιο συγκεκριμένα ο γνωστός Ρίζος Ρίζος. Ο κύριος Ρίζος είναι ήδη υπόδικος για το σκάνδαλο των επιχορηγήσεων της ΓΕΝΟΠ ενώ υπάρχουν και υποψίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος μέσω καταθέσεων του στην Κύπρο.

Όπως φαίνεται ο κύριος Ρίζος έχει ανοίξει επιχειρήσεις στην κόρη του μέσω των οποίων πωλούνται ψωμιά και καφέδες στην Αθήνα. Από ότι φαίνεται η επίσημη επιχειρηματική του καριέρα ξεκίνησε το 2013 όπου ξεκίνησε τη συμμετοχή του σε πολύ γνωστή αλυσίδα αρτοποιείων ενώ σαν μπροστάρης φαίνεται η κόρη του.

Φυσικά η επιχειρηματική δραστηριότητα του δεν έχει σταματήσει στις πωλήσεις ψωμοκαφέδων. Ο συνδικαλιστής-επιχειρηματίας φαίνεται να έχει βάλει χέρι σε γνωστό Μπαρ-Καφέ στο κέντρο της Αθήνας ενώ δεν είναι λίγες και οι φήμες που κυκλοφορούν για πολλά ακίνητα με αποκορύφωμα μια υπερπολυτελή μεζονέτα στην Βούλα.

Το ερώτημα είναι πως τόσα χρόνια που ο κύριος Ρίζος έχτιζε την αυτοκρατορία του.. ποιοί τον κάλυπταν; Και αν τον κάλυπταν δωρεάν...