Επιστροφή με απουσίες και... Σηφάκη στον ΟΦΗ

 

Στις προπονήσεις επέστρεψαν το απόγευμα της Τρίτης (4/9) οι παίκτες του ΟΦΗ, μετά το ρεπό της Δευτέρας (3/9), με τον Νίκο Αναστόπουλο να μετράει αρκετές απουσίες. Στην προπόνηση πήρε μέρος και ο Μιχάλης Σηφάκης.

 

Ο διεθνής τερματοφύλακας, Μιχάλης Σηφάκης, προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση, από την στιγμή που δεν έχει βρει ομάδα, θα συμμετέχει στις προπονήσεις της παλιάς του ομάδας.
Παράλληλα, αρκετές ήταν οι απουσίες για τον τεχνικό της κρητικής ομάδας, Νίκο Αναστόπουλο, από την προπόνηση της Τρίτης (4/9). Πιο συγκεκριμένα, απουσίαζαν οι Παπάζογλου και Ιωαννίδης, που είχαν άδεια για να φέρουν τα προσωπικά τους αντικείμενα από την Θεσσαλονίκη και ο Σίσιτς που ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Σλοβενίας.
Στο πρόγραμμα δεν πήρε μέρος και ο Μπούρμπος που έκανε θεραπεία, ενώ ατομική προπόνηση έκαναν οι Μπανούσης και Γουναρίδης, με τον πρώτο να έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και τον δεύτερο στους προσαγωγούς.
Αναφορικά με το πρόγραμμα, αυτό περιελάμβανε αρκετό τρέξιμο και ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης, αλλά και παιχνίδια με μπάλα με περιορισμούς σε μικρό χώρο.
Τέλος, το πρόγραμμα της εβδομάδας, όπως καταρτίστηκε από την τεχνική ηγεσία, περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις (πρωί - απόγευμα) για Τετάρτη (5/9) και Πέμπτη (6/9), την Παρασκευή (7/9) θα γίνει μόνο πρωινή προπόνηση, το Σάββατο (8/9) υπάρχει το φιλικό με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και την Κυριακή (9/9) οι παίκτες θα έχουν ρεπό.

 
Λέξεις κλειδιά: ΟΦΗ