Η Sophie Hannan γράφει τις καινούριες περιπέτειες του Ηρακλή Πουαρό!

Ο Ηρακλής Πουαρό, ο αγαπημένος ήρωας της Agatha Cristie επιστρέφει. Επιστρέφει από την ικανότατη πένα της ταλαντούχας Sophie Hannan. "Έγκλημα με υπογραφή" ονομάζεται η συνέχεια της σειράς, το μετέφρασε ο Αύγουστος Κορτώ και κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Διόπτρα.

Η Agatha Christie έγραψε το πρώτο βιβλίο με πρωταγωνιστή τον Ηρακλή Πουαρό το 1920 και μέχρι το τέλος της ζωής της έγραψε 33 μυθιστορήματα, 2 θεατρικά έργα και περισσότερα από 50 διηγήματα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι διαχειριστές της διαθήκης της θρυλικής συγγραφέως δίνουν την έγκρισή τους για ένα ολοκαίνουριο μυθιστόρημα με τον αγαπημένο μας ήρωά.

Η πλοκή έχει ως εξής: Το ήσυχο δείπνο του Πουαρό σ’ ένα λονδρέζικο καφέ διακόπτεται όταν μια νεαρή γυναίκα του εκμυστηρεύεται ότι η δολοφονία της επίκειται από στιγμή σε στιγμή. Είναι τρομοκρατημένη, αλλά ικετεύει τον Πουαρό να μην ανακαλύψει ούτε να τιμωρήσει το δολοφόνο της? διότι με το θάνατό της, όπως ισχυρίζεται, θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Λίγο αργότερα, το ίδιο βράδυ, ο Πουαρό μαθαίνει ότι τρεις ένοικοι ενός πολυτελούς ξενοδοχείου του Λονδίνου έχουν δολοφονηθεί, κι ότι στο στόμα κάθε θύματος βρέθηκε από ένα μανικετόκουμπο με το ίδιο μονόγραμμα. Υπάρχει άραγε κάποια σύνδεση με την έντρομη γυναίκα στο καφέ; Μήπως, ενώ ο Πουαρό πασχίζει να συνταιριάξει τα αλλόκοτα κομμάτια αυτού του παζλ, ο δολοφόνος ετοιμάζει ένα ακόμη δωμάτιο στο ξενοδοχείο, για το τέταρτο κατά σειρά θύμα του;