Μάντσεστερ: 35χρονη δασκάλα κατειγορείται πως αποπλάνησε 13χρονο!

Εγώ γιατί δεν είχα τέτοιες δασκάλες όταν ήμουν 12;

Η 35χρονη Louise Aspinall, είναι από το Μάντσεστερ και εκκολαπτόμενη δασκάλα. Κατηγορείται πως αποπλάνησε έναν 13χρονο μαθητή της και συγκεκριμένα πως τον παρέσυρε στο σπίτι της και έκανε μαζί του σεξ στο συζυγικό της κρεβάτι.

Όπως καταγγέλλουν οι γονείς του παιδιού, το περιστατικό συνέβη τον Φεβρουάριο του 2013. Σύμφωνα με την κατάθεση του 13χρονου, στο δικαστήριο του Μάντσεστερ, όπου εκδικάζεται η υπόθεση, η γυναίκα «πάλεψε» μαζί του για να του πάρει το κινητό και στην συνέχεια τον φίλησε. Μετά τον ανέβασε στον επάνω όροφο του σπιτιού της, όπου ήταν η κρεβατοκάμαρα και ξάπλωσε δίπλα του στο κρεβάτι… Αργότερα, εκείνος βρήκε ένα Xbox, που προφανώς θα ανήκε στα δυο της παιδιά και άρχισε να παίζει…

Το ίδιο «γεγονός» συνέβη συνολικά τρεις φορές και ο νεαρός δήλωσε ότι η 35χρονη του ζήτησε να μην μιλήσει σε κανέναν, γιατί θα βρει τον μπελά της, ενώ του αποκάλυψε ότι δεν θέλει πια τον σύζυγό της και αντιμετωπίζει προβλήματα στο γάμο της.

Η μητέρα του μαθητή άκουσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν για τον γιο της και την δασκάλα και κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία. Ο μαθητής, αρχικά δεν παραδέχθηκε την αλήθεια, αλλά, όταν η μητέρα του, του είπε, ότι στην θέση του θα μπορούσε να ήταν η μικρή του αδελφή, με έναν δάσκαλο αντίστοιχα, το παιδί ομολόγησε τα πάντα στην αστυνομία και η 35χρονη γυναίκα συνελήφθη.

Στο δικαστήριο η δασκάλα παραπέμφθηκε με την κατηγορία σεξουαλικής δραστηριότητας με ανήλικο άτομο, κάτω των 16 ετών. Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες και ο συνήγορος της, Andrew Mackintosh, δήλωσε στον βρετανικό Τύπο ότι η πελάτισσά του, ούτε φίλησε τον μαθητή, ούτε έκανε μαζί του σεξ. Η δίκη συνεχίζεται.