Με έναν μοναδικό τρόπο γιορτάζει η Monopoly στην Γαλλία για τα 80 της χρόνια.

Με μία ειδική έκδοση γιορτάζει η Monopoly στην Γαλλία, η οποία κατασκευάζεται από το 1935, τα γενέθλιά της και κάνει δώρο σε τυχερούς. Σε ογδόντα κουτιά της λοιπόν θα έχουν αντικαταστήσει τα χαρτιά των χρημάτων με αληθινά λεφτά...

Σε δέκα ειδικές εκδόσεις θα υπάρχουν χαρτονομίσματα αξίας 300 ευρώ, σε 69 συσκευασίες χαρτονομίσματα αξίας 150 ευρώ, ενώ έναν μόνο θα είναι ο υπερτυχερός που η συσκευασία που θα επιλέξει να αγοράσει θα περιέχει 20.580 ευρώ.

Η ιδέα στην εταιρία ήρθε όταν έψαχναν να κάνουν κάτι διαφορετικό για την επέτειο του αγαπημένου παιχνιδιού. Την λύση τελικά την έδωσαν οι ίδιοι οι παίκτες του παιχνιδιού που αρκετά συχνά σε επικοινωνίες τους με την εταιρία εξέφραζαν την επιθυμία τους, να ήταν δηλαδή κανονικά λεφτά αυτά που είχε μέσα το κουτί.

Αυτή η κίνηση είχε όμως και τις δυσκολίες της. Δεν ήταν πολύ εύκολο χωρέσουν τα χρήματα μέσα στην στην συσκευασία. Έτσι η τοποθέτηση των πραγματικών χρημάτων έγινε με απόλυτη μυστικότητα και με μεγάλη προσοχή ώστε να μην υπάρχει καμία εξωτερική διαφορά στις συσκευασίες.