Μικρό παιδί ισχυρίζεται ότι μια «τρομακτική» κυρία τον επισκέπτεται στο κρεβάτι κάθε βράδυ και του ζητάει κάτι

Ένα νεαρό αγόρι φοβάται να πάει για ύπνο καθώς ισχυρίζεται ότι μια «τρομακτική» κυρία επισκέπτεται το δωμάτιό του κάθε βράδυ για μια εβδομάδα και έχει τρομάξει τους συγγενείς του.

Ανεξάρτητα από το πόσο χρονών, οι εφιάλτες δεν είναι ποτέ ευχάριστοι.

Αλλά μια οικογένεια δεν μπορεί να καταλάβει εάν οι ανατριχιαστικοί φόβοι του παιδιού τους βασίζονται σε κακά όνειρα ή αν υπάρχουν περισσότερα σε αυτά.

Το νεαρό αγόρι ισχυρίζεται ότι βλέπει μια παράξενη κυρία στο δωμάτιό του κάθε βράδυ - και κάνει ένα παράξενο αίτημα.

Η γιαγιά του παιδιού ανησυχεί τόσο πολύ για τις ιστορίες της φανταστικής φιγούρας που έγραψε ακόμη και σε μια στήλη συμβουλών για βοήθεια σχετικά με το τι πρέπει να κάνει στη συνέχεια.

Σε μια επιστολή προς την αγαπημένη στήλη της, με τίτλο My Grandson Is Visited by a Spooky Lady Every Night, η ανώνυμη γυναίκα τα εξήγησε όλα και πρέπει να παραδεχτούμε, το όλο πράγμα ακούγεται σαν κάτι από μια τρομακτική ταινία.

Έγραψε: "Ο 2.5 χρονών εγγονός μου έχει έναν επαναλαμβανόμενο εφιάλτη την τελευταία μιαμιση εβδομάδα. Ξυπνά πολύ αναστατωμένος λέγοντας ότι υπάρχει μια κυρία στο δωμάτιό του.

«Όταν ρωτήθηκε αν του μιλά και γιατί πιστεύει ότι είναι εκεί, λέει ότι πρέπει να πάρει κάτι από το δωμάτιό του και θέλει να βάλει κάτι στο πόδι του.

«Φοβάται να πάει για ύπνο. Η κόρη μου τον έχει στη διαδικασία διακοπής πάνας και έχει επίσης μια νέα αδερφή (4 εβδομάδων). Γνωρίζω ότι αυτές οι αλλαγές στη ζωή μπορούν να προκαλέσουν στα παιδιά τους εφιάλτες και το καταλαβαίνω ότι η φαντασία είναι ζωηρή σε αυτήν την ηλικία. Ωστόσο, αυτό φαίνεται τόσο συγκεκριμένο και ανατριχιαστικό. "

Προσθέτει ότι η οικογένεια είναι σε απόγνωση για το πώς να χειριστεί την κατάσταση.

Η αγωνιούσα θεία απαντά, δηλώνοντας ότι μια και μισή εβδομάδα δεν είναι μια «τρομερά» μακρά χρονική περίοδος για έναν επαναλαμβανόμενο εφιάλτη, οπότε η οικογένεια θα πρέπει να δει πώς πηγαίνει για λίγο και πιθανώς να κάνει τα διαλείμματα στην διακοπή πάνας για τώρα.

Επιπλέον, ο συγγραφέας προτείνει να δοκιμάσετε όλες τις κοινές θεραπείες εφιάλτη - όπως ο ύπνος με ένα νυχτερινό φως και η χρήση ενός "ιδιαίτερου ψεκασμού που καθιστά κάθε παράξενη κυρία ακίνδυνη".

Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, συνιστούν να αγοράσετε μια κάμερα νταντά "ώστε να μπορούμε όλοι να δούμε το φάντασμα".