"Ο τροχός της τύχης" μετά από 25 χρόνια και πάλι στις οθόνες μας!

Ποιός δεν θυμάται το μυθικό τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤΕΝΝΑ, "Ο τροχός της τύχης". Ξεκίνησε το 1990 στον ΑΝΤ1 και μας αποχαιρέτισε το 1996, έχοντας αλλάξει τέσσερις παρουσιαστές: Γιώργος Πολυχρονίου, Παύλος Χαϊκάλης, Δάνης Κατρανίδης, Γιάννης Κουτράκης. Το παζλ έμπαινε στο πλατό, ο παίκτης γύριζε τον τροχό, έλεγε ένα γράμμα και ο θεός βοηθός, με το σέξι μοντέλο Κρίστα να γυρνά τα τετράγωνα και να αποκαλύπτει τα γράμματα...

Μετά από 25 χρόνια, στο STAR ξαναζωντανέυει και πάλι στους δέκτες μας. Μετά από είκοσι πέντε χρόνια το καθημερινό τηλεπαιχνίδι που γνωρίσαμε φυσικά μέσα από τον ΑΝΤ1 και το οποίο έγραψε την δική του ιστορία ετοιμάζεται για να επιχειρήσει ένα μεγάλο τηλεοπτικό comeback!

Το Star είναι το κανάλι εκείνο που αποφάσισε να δώσει και πάλι πνοή στο εν' λόγω παιχνίδι ελπίζοντας σε καλύτερες τηλεοπτικές μέρες. Σύντομα, "Ο τροχός της τύχης" θα αρχίσει να γυρίζει σαν τρελός και να μοιράζει πλουσιοπάροχα δώρα στο κανάλι της κάτω Κηφισιάς, με στόχο βεβαίως-βεβαίως να καταφέρει να γοητεύσει και την Nielsen, γιατί όλα αυτά γίνονται για έναν κύριο λόγο. Να καταφέρει το Star με αυτό το τρόπο να αποκτήσει ένα μεγάλο κομμάτι από την πίτα της απογευματινής τηλεθέασης, το οποίο φυσικά θα είναι και το lead-in τους κεντρικού τους δελτίου ειδήσεων, το οποίο φέτος μετά το τέλος της τούρκικης σαπουνόπερας "Προδοσία", τα έχει περάσει δύσκολα, πολύ δύσκολα σε ότι έχει να κάνει με την τηλεθέαση και τον ανταγωνισμό.