Ποιά θέλει να νιώσει "Pretty Woman";

Όλοι θυμόμαστε το πολυτελές ξενοδοχείο από την πολύ γνωστή ταινία "Pretty Woman" με πρωταγωνιστές τους Ρίτσαρντ Γκρι και Τζούλια Ρόμπερτς. Το ξενοδοχείο φέτος γιορτάζει τα 25 χρόνια λειτουργίας του και αποφάσισε να μοιραστεί με όποιον θα βάλει το χέρι καλά στην τσέπη ένα "Pretty Woman for a Day" πακέτο.

Το πακέτο αυτό θα έχει τρεις κατηγορίες σύμφωνα με το πόσες χιλιάδες δολάρια θα θέλει να ξοδέψει το κάθε ζευγάρι. Το πιο φτηνό πακέτο διαμονής που είναι στα 15.000 δολάρια περιλαμβάνει:
Διαμονή σε πολυτελέστατη σουίτα καθώς επίσης και personal shopper για δύο ώρες στην περίφημη λεωφόρο Rodeo Drive. Ακόμη, μασάζ για ένα ζευγάρι, πικνικ, χρήση λιμουζίνας για δύο ώρες και ένα ρομαντικό δείπνο.

Η δεύτερη κατηγορία του πακέτου περιλαμβάνει: Διαμονή σε σουίτα, μία επιπλέον ώρα personal shopping και 1.000 δολάρια ανά άτομο για ψώνια και μεγαλύτερης διάρκειας μασάζ και τη συνοδεία
μουσικής στο πικνικ και κοστίζει 22.500 δολάρια.

Το τρίτο πακέτο που θα κοστίζει 100.000 δολάρια θα είναι και το καλύτερο με: Διαμονή στην προεδρική σουίτα, τρεις ώρες personal shopping με 3.000 δολάρια ανά άτομο για ψώνια, πικνικ και μεταφορά με μια Rolls-Royce για πέντε ώρες και όλα αυτά με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.